ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Τύποι Ακουστικών

Κατασκευαστής: Widex Κωδικός: wi-ba-ric-440
Η Widex καινοτομεί με την σειρά Baby440.Αναλύοντας τις εξειδικευμένες ανάγκες της παιδικής βαρηκοΐας, προχώρησε στον σχεδιασμό ενός διαφορετικού οπισθωτιαίου RIC ακουστικού με μεγάλη ευελιξία.Προσαρμόζεται στην ανάπτυξη του παιδιού και διαθέτει αυξημένα συστήματα ασφαλείας στη χρήση.Τα παιδιά λατρεύ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Widex Κωδικός: dr-ric-arSy
To Widex Beyond είναι το νέο, υπερσύγχρονο μοντέλο της Widex με τεχνολογία αιχμής. Υπόσχεται «ζωή χωρίς όρια», καθώς προσφέρει στο βαρήκοο άτομο την ελευθερία να απολαύσει τη ζωή. Διαθέτει όλες τις πρωτοποριακές τεχνολογίες των υπολοίπων ακουστικών της Widex με ένα μοναδικό νέο πλεονέκτημα: τη δυνατ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Widex Κωδικός: un-op3650
Το Dream 9 είναι ένα κλασικό οπισθωτιαίου τύπου ακουστικό βαρηκοΐας. Καλύπτει από μεσαίου μέχρι μεγάλου βαθμού βαρηκοΐες. Το νέο ακουστικό 9 της σειράς Dream βασίζεται στη μοναδική ασύρματη τεχνολογία WidexLink στηριζόμενη στην νέα πλατφόρμα επεξεργασίας ήχου TRUE ISP και True- Input για την καλύτερ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Widex Κωδικός: c-6148
Το Dream CIC, είναι ένα από τα μικρότερα αθέατα ενδοκαναλικά ακουστικά βαρηκοϊας, συνδυάζοντας εξαιρετικής ποιότητας ήχο με ένα εντυπωσιακά μικρό μέγεθος ακουστικού. Καλύπτει μέχρι και μεσαίου προς μεγάλου βαθμού βαρηκοΐες.Βασίζεται και αυτό στη μοναδική ασύρματη τεχνολογία WidexLink, η οποία στηριζ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Widex Κωδικός: c-1353
Το νέο Dream CIC Micro είναι ένα από τα μικρότερα αθέατα ενδοκαναλικά ακουστικά βαρηκοΐας που κυκλοφορούν. Συνδυάζει τον εξαιρετικό, βελτιωμένο ήχο με το πολύ μικρό μέγεθος. Καλύπτει μέχρι και μεσαίου προς μεγάλου βαθμού βαρηκοΐες.Βασίζεται στην πρωτοποριακή ασύρματη τεχνολογία WidexLink στηριζόμενη..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Widex Κωδικός: un-op6550
Κομψό και ισχυρό το νέο Fashion συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός οπισθωτιαίου ακουστικού με τη διακριτικότητα των μικρών σε μέγεθος μοντέλων της σειράς Dream. Προσφέρει κάλυψη σε άτομα με μεσαίου προς μεγάλου βαθμού βαρηκοΐα.Με την μοναδική ασύρματη τεχνολογία WidexLink που διαθέτει, στηριζόμενη στην..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Widex Κωδικός: un-op3161
Το μοντέλο Fashion Power είναι το νεώτερο μοντέλο της σειράς Dream και συνδυάζει τη δύναμη ενός κλασικού οπισθωτιαίου ακουστικού με την πιο σύγχρονη τεχνολογία που προσφέρει η Widex. Καλύπτει από μεγάλου βαθμού έως και  υπολειμματική βαρηκοΐα.Βασισμένο στην ασύρματη τεχνολογία WidexLink, με την..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Widex Κωδικός: dr-ric-dBLM
Το νέο μοντέλο fusion αποτελεί την πιο ευέλικτη επιλογή της σειράς Dream. Η επιλογή μεταξύ τεσσάρων διαφορετικών μεγαφώνων, σε συνδυασμό με τα διαφορετικά βύσματα ή εκμαγεία που μπορούν να κατασκευαστούν, το Fusion δύναται να καλύψει  πολλούς διαφορετικούς τύπους και βαθμούς βαρηκοΐας:S-RECEIVE..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Widex Κωδικός: un-op3664
Μικρό, διακριτικό, σύγχρονης τεχνολογίας. Αυτό είναι το Dream m που  καλύπτει από μικρές έως μέτριου βαθμού βαρηκοΐες.Διαθέτει όλα τα πλεονεκτήματα της σειράς Dream, όπως η μοναδική ασύρματη τεχνολογία WidexLink, στηριζόμενη στην νέα πλατφόρμα επεξεργασίας ήχου TRUE ISP και True- Input, που ανα..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Widex Κωδικός: dr-ric-za8E
Είναι ένα από τα μικρότερα οπισθωτιαία RIC ακουστικά που κυκλοφορούν παγκοσμίως για όσους ψάχνουν υψηλής ποιότητας ήχο σε συνδυασμό με διακριτικότητα και design. Έξυπνα σχεδιασμένο, με τη χρήση δύο διαφορετικών μεγαφώνων σε συνδυασμό με μια σειρά από διαφορετικά βύσματα ή εκμαγεία, ανταποκρίνεται σε..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Widex Κωδικός: endo-2819
Αποτελεί την ιδανική επιλογή για ένα ισχυρό ενδωτιαίο ακουστικό βαρηκοΐας. Προσφέρει καθαρό ήχο και άνετη εφαρμογή και καλύπτει μέχρι και μεσαίου προς μεγάλου βαθμού βαρηκοΐες.Η χρήση της ασύρματης τεχνολογία WidexLink στηριζόμενη στην νέα πλατφόρμα επεξεργασίας ήχου TRUE ISP και True- Input δίνει τ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Widex Κωδικός: c-5285
Το νέο Evoke CIC συνδυάζει εξαιρετικά ποιοτικό ήχο με ένα εντυπωσιακά μικρό μέγεθος. Βασίζεται στην τεχνολογία fluid Sound Controller του νέου επεξεργαστή e-platform που διαθέτουν όλα τα μοντέλα EVOKE, βοηθάει στην αυτόματη επεξεργασία του ήχου με μεγαλύτερη ακρίβεια και ταχύτητα. Το νέο CIC είναι τ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 40 (4 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας και τη λειτουργικότητα του ιστοτόπου μας. Πολιτική απορρήτου .