ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Τρόποι αποστολής

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός Ελλάδος με μια από τις 3 συνεργαζόμενες εταιρείες Courier (ACS, Γενική Ταχυδρομική, ΕΛΤΑ Πόρτα-Πόρτα) και για ογκώδη ή/και βαριά αντικείμενα με τη συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία.


Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09:00 έως τις 17:00. δεν πραγματοποιούνται παραδόσεις τις επίσημες αργίες, τα Σαββατοκύριακα (εκτός αν ορίζεται διαφορετικά).Για παραγγελίες αξίας 300€ και άνω, τα μεταφορικά είναι δωρεάν στην Ελλάδα (Παράδοση σε αστικά κέντρα).
Για παραγγελίες κάτω των 300€, το κόστος των μεταφορικών για την Ελλάδα είναι κατά μέσο όρο 3€, αλλά αυτό το κόστος ποικίλει ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεστε.


Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας , η αποστολή πραγματοποιείται σε 1 ως 3 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με την ημέρα και ώρα υποβολής της παραγγελίας. (Εκτός αν υπάρχει διαφορετική ένδειξη στη σελίδα του προϊόντος ή άλλη ενημέρωση από την εταιρεία.)


Η επεξεργασία των παραγγελιών γίνεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 -17:00. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται Σαββατοκύριακα και αργίες επεξεργάζονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
Όταν η αποστολή της παραγγελίας σας έχει πραγματοποιηθεί με ACS, Γενική Ταχυδρομική , ΕΛΤΑ Πόρτα-Πόρτα, για τη δική σας καλύτερη ενημέρωση, η Ergo Medical / Barbas σας αποστέλλει μέσω email τον αριθμό αποστολής, τον οποίο εισάγετε στη σελίδα της Courier που επιλέξατε ώστε να ενημερώνεστε σε ποιο ακριβώς σημείο βρίσκεται η παραγγελία σας και για τον ακριβή χρόνο παράδοσης.

Χρόνος παράδοσης

*Για παραγγελίες που έχουν γίνει με την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό θα πρέπει να έχει επιβεβαιωθεί η καταβολή των χρημάτων από την τράπεζα για να αποδεσμευθεί η παραγγελία.


**Λόγω αυξημένου όγκου στις εταιρείες μεταφορών και δεδομένων των συνθηκών, οι παραδόσεις των παραγγελιών ενδέχεται να καθυστερήσουν.


*** Σε περίπτωση που αντιληφθείτε καθυστέρηση στο χρόνο παραλαβής της παραγγελίας σας (έχει εκπνεύσει το χρονικό περιθώριο που σας έχουμε ενημερώσει), παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε έτσι ώστε να διερευνήσουμε το θέμα.


Σε κάθε περίπτωση, θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η παραγγελία σας να σας παραδοθεί το συντομότερο δυνατό.


H Ergo Medical / Barbas δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση των προϊόντων όταν στην διαδικασία υπεισέρχονται αστάθμητοι παράγοντες. Ενδεικτικά, δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις παράδοσης που οφείλονται, σε ενδιάμεσους χώρους φόρτωσης - εκφόρτωσης, σε καιρικές συνθήκες, σε μεγάλο όγκο διαχείρισης από τις συνεργαζόμενες εταιρείες, σε απεργίες μεταφορικών μέσων ή άλλου είδους απεργίες που επηρεάζουν τη διακίνηση των εμπορευμάτων.


Παρόλο που έχουμε λάβει κάθε μέριμνα για την ενημέρωσή σας για τυχόν έλλειψη διαθεσιμότητας κάποιου προϊόντος, υπάρχει η πιθανότητα να υπάρξει απροσδόκητη έλλειψη ή μη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή και πάλι η Ergo Medical / Barbas θα επικοινωνήσει μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσει για το χρόνο νέας παραλαβής του προϊόντος που επιλέξατε και είναι σε προσωρινή έλλειψη. Εάν το προϊόν που επιλέξατε εκ παραδρομής δεν ανακοινωθεί από εμάς ότι βρίσκεται σε προσωρινή έλλειψη ή κατάργηση τότε και πάλι θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συνεννοηθούμε για την παράδοση άλλου προϊόντος ή την ακύρωση της παραγγελίας σας αζημίως και για τα δύο μέρη και την άτοκη επιστροφή των χρημάτων που τυχόν έχουν καταβληθεί μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα ως ορίζεται στους Όρους Χρήσης και επιστροφών.


Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας και τη λειτουργικότητα του ιστοτόπου μας. Πολιτική απορρήτου .