ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Medela Σετ άντλησης PersonalFit™ PLUS

Medela Σετ άντλησης PersonalFit™ PLUS
Medela Σετ άντλησης PersonalFit™ PLUS
28.90€
Χωρίς ΦΠΑ: 23.31€
 • Απόθεμα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
 • Κωδικός: 008.0465
 • Βάρος: 0.50kg
 • BARCODE: 008.0465
 • MPN: 008.0465

Διαθέσιμες Επιλογές

Για χρήση με το ενοικιαζόμενο επαγγελματικό/νοσοκομειακό θήλαστρο θήλαστρο Symphony® της Medela.


Σχεδιασμένo για μητέρες που επιζητούν ευκολία και άνεση κατά τη χρήση στο σπίτι, τo νέο σετ άντλησης PersonalFit™ PLUS για χρήση με το ενοικιαζόμενο επαγγελματικό/νοσοκομειακό θήλαστρο Symphony® εξασφαλίζουν αποδεδειγμένα μεγαλύτερη παραγωγή γάλακτος, σε σύγκριση με τα συμβατικά σετ άντλησης.


 • Ίδιος σχεδιασμός με το σετ άντλησης που χρησιμοποιείται στο νοσοκομείο/μαιευτήριο
 • Δοκιμασμένο και αποδεδειγμένο σε κλινικές μελέτες
 • Διαθέσιμο ως διπλό ή μονό για ταυτόχρονη-διπλή ή μονή άντληση
 • Για ατομική χρήση στο σπίτι
 • Γρήγορο και εύκολο στη συναρμολόγηση, τον καθαρισμό και την απολύμανση
 • Μεγαλύτερη άνεση2,3και αποτελεσματικότητα2 κατά την εξαγωγή του γάλακτος
 • Προσθέτοντας καινοτόμα χαρακτηριστικά στα ενοικιαζόμενα θήλαστρα


Οι μητέρες που χρειάζεται να ενοικιάσουν το νοσοκομειακό θήλαστρο Symphony® έχουν πλέον τη δυνατότητα να απολαύσουν τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η καινοτόμος σειρά PersonalFit™ PLUS της Medela στο σπίτι, χάρη στο σετ άντλησης PersonalFit™ PLUS, το οποίο διαθέτει τον ίδιο πρωτοποριακό σχεδιασμό με τα σετ άντλησης PersonalFit™ PLUS που χρησιμοποιούνται στο νοσοκομείο/μαιευτήριο: και όλα αυτά με κοινό παρονομαστή τη μοναδική έρευνα και τεχνογνωσία της Medela.

Για παράδειγμα, το οβάλ σχήμα και η κλίση 105° της χοάνης χαρίζουν βελτιωμένη εφαρμογή για ήπια και άνετη άντληση.

Στο ζήτημα της εφαρμογής, είναι σημαντικό οι μητέρες να μετρούν τη διάμετρο της θηλής τους πριν ξεκινήσουν να χρησιμοποιούν το ενοικιαζόμενο θήλαστρο. Αυτό είναι απαραίτητο επειδή η χοάνη PersonalFit™ PLUS διατίθεται σε διάφορα μεγέθη σωλήνα για βέλτιστη εφαρμογή στη θηλή.


Είναι πολύ εύκολο να κατανοήσει η μητέρα πώς να χρησιμοποιεί το σετ άντλησης PersonalFit™ PLUS πολλαπλών χρήσεων για το ενοικιαζόμενο θήλαστρο Symphony®, καθώς περιλαμβάνει ελάχιστα εξαρτήματα, που είναι μεγαλύτερα σε μέγεθος και πιο εύκολα στον χειρισμό σε σύγκριση με αυτά των συμβατικών σετ άντλησης.

Επιπλέον, όλα τα σετ άντλησης PersonalFit™ PLUS διαθέτουν ενσωματωμένο σύστημα προστασίας από υπερχείλιση (που αναφέρεται και ως κλειστό σύστημα), το οποίο εμποδίζει το γάλα να εισέλθει στη σωλήνωση ή το μοτέρ κατά τη διάρκεια της χρήσης. Έτσι, η μητέρα μπορεί να χρησιμοποιεί το θήλαστρο σε μια πιο άνετη, καθιστή ή ελαφρώς ξαπλωτή θέση.


Τα αποτελέσματα από τη σύγκριση του PersonalFit™ PLUS με συμβατικό σετ άντλησης στο πλαίσιο κλινικών δοκιμών έδειξαν τα ακόλουθα πλεονεκτήματα.


Περισσότερο γάλα: Με το σετ άντλησης PersonalFit™ PLUS επιτεύχθηκε 11% μεγαλύτερη ποσότητα γάλακτος μετά από 15 λεπτά άντλησης,2 ενώ η εκκένωση του μαστού2 βελτιώθηκε κατά 4% —στοιχείο που είναι ιδιαίτερα σημαντικό, δεδομένου ότι η καλή εκκένωση του μαστού αποτελεί βασική παράμετρο για τη διατήρηση της παραγωγής γάλακτος.5


Μεγαλύτερη άνεση: Οι μητέρες που χρησιμοποίησαν το σετ άντλησης PersonalFit™ PLUS περιέγραψαν την αίσθηση που αποκόμισαν κατά την άντληση ως πιο ήπια και φυσική. Επιπλέον, οι μητέρες που δοκίμασαν το σετ άντλησης PersonalFit™ PLUS αξιολόγησαν θετικά την εφαρμογή του σε ποσοστό 100%.3


Μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα: Οι επαγγελματίες υγείας ανέφεραν σημαντική βελτίωση όσον αφορά τον καθαρισμό, τη συνολική χρηστικότητα και τον χειρισμό του PersonalFit™ PLUS στο νοσοκομειακό περιβάλλον.1 Το ίδιο ισχύει και για τη χρήση στο σπίτι, καθώς το σετ άντλησης PersonalFit™ PLUS πολλαπλών χρήσεων για το ενοικιαζόμενο θήλαστρο Symphony® λειτουργεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Σχετικά Άρθρα

17 Aug Επιλογή του κατάλληλου μεγέθους χοάνης από τη Medela
0
Βεβαιωθείτε ότι θα χρησιμοποιήσετε το κατάλληλο μέγεθος χοάνηςΗ χοάνη αποτελεί ένα σημαντικό εξάρτημα για την αποτελεσματική άντληση, που βοηθά στη βε..
Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας και τη λειτουργικότητα του ιστοτόπου μας. Πολιτική απορρήτου .