ΜΕΝΟΥ
Your Cart

3M Littmann Στηθοσκόπιο Classic IV Cardiology 6152, Μαύρο

3M Littmann Στηθοσκόπιο Classic IV Cardiology 6152, Μαύρο
3M Littmann Στηθοσκόπιο Classic IV Cardiology 6152, Μαύρο
227.50€
Χωρίς ΦΠΑ: 183.47€
  • Απόθεμα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
  • Κωδικός: 6152
  • Βάρος: 0.50kg
  • SKU: 32606
  • BARCODE: 707387773496
  • MPN: 6152

Το στηθοσκόπιο 3M™ Littmann® Cardiology IV™ έχει σχεδιαστεί για τους ιατρούς που απαιτούν άριστη ακουστική απόδοση σε συνδυασμό με εξαιρετική ευελιξία.

Ο διακριτός κώδωνας σε σχήμα δισκοπότηρου φέρει διαφράγματα διπλών συχνοτήτων και στις δύο πλευρές, που παρέχουν άριστη ακουστική απόδοση, διαγνωστική ευελιξία και ευκολία στην αντιμετώπιση ενηλίκων και παιδιατρικών ασθενών.

Η παιδιατρική πλευρά του κώδωνα μετατρέπεται σε παραδοσιακό κώδωνα, αντικαθιστώντας το διάφραγμα διπλών συχνοτήτων με μία ελαστική στεφάνη που δεν «παγώνει» τον ασθενή και το οποίο περιλαμβάνεται με κάθε στηθοσκόπιο.

Τόσο η παιδιατρική πλευρά του κώδωνα όσο και η πλευρά ενηλίκων έχουν ενιαία διαφράγματα που αφαιρούνται, συνδέονται και καθαρίζονται εύκολα, καθώς οι επιφάνειες είναι λείες και χωρίς κοιλότητες. Τεχνολογία διαφραγμάτων διπλών συχνοτήτων, μια ευρεσιτεχνία της 3M Ο ιατρός ακούει ήχους διαφορετικής συχνότητας, ρυθμίζοντας απλώς την πίεση στον κώδωνα.

Κρατήστε τον κώδωνα με ελαφρά πίεση για να ακούσετε τους ήχους χαμηλής συχνότητας.

Πιέστε λίγο περισσότερο για να ακούσετε τους ήχους υψηλότερης συχνότητας.

Αυτό το χαρακτηριστικό εξοικονομεί χρόνο στον ιατρό και του επιτρέπει να επικεντρωθεί στον ασθενή, ο οποίος αισθάνεται άνετα, καθώς η στεφάνη δεν τον «παγώνει».

Η τάση του ακουστικού ρυθμίζεται εύκολα, ανάλογα με το μέγεθος του κεφαλιού και το επίπεδο άνεσης που επιθυμείτε, είτε πιέζοντας μαζί, είτε τραβώντας ξεχωριστά τα ακουστικά.

Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας και τη λειτουργικότητα του ιστοτόπου μας. Πολιτική απορρήτου .