ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Υπηρεσίες

Στην Ergomedical δε θα βρείτε μόνο ορθοπεδικά, ιατρικά είδη, προϊόντα κατ’ οίκον νοσηλείας , οξυγονοθεραπείας και φυσικής αποκατάστασης. Είμαστε εδώ, 24 ώρες το 24ωρο, για να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες που εγγυούνται την καλύτερη δυνατή απόδοση των προϊόντων μας , εξασφαλίζοντας ολοκληρωμένη φροντίδα υγείας για τους ασθενείς αλλά και διαρκή υποστήριξη για το γιατρό και τους επαγγελματίες υγείας.

ΚΑΤ'ΟΙΚΟΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑ

Με μακρόχρονη πείρα στην παροχή υπηρεσιών κατ’ οίκον νοσηλείας, η εταιρία μας στηρίζει κάθε σας κίνηση, κάθε στιγμή. Μαζί σχεδιάζουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες: μετά την αποχώρηση από το νοσοκομείο, στο σπίτι, στο χώρο εργασίας ή στο ταξίδι.

Είμαστε σε συνεχή επαφή με τον γιατρό σας για να μετατρέψουμε το σπίτι σ’ έναν προνομιακό χώρο θεραπείας, με τη βοήθεια νέων θεραπευτικών μεθόδων και ιατρικού εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας.

Όμως εμείς δε θα σας προμηθεύσουμε απλώς τον εξοπλισμό που χρειάζεστε. Θα τον εγκαταστήσουμε και θα σας εκπαιδεύσουμε στον ασφαλή τρόπο χρήσης και λειτουργίας του.

Η εξειδικευμένη ομάδα της Ergomedical παρέχει -στους ασθενείς και στους οικείους τους- προσωποποιημένες συμβουλές για τη σωστή εφαρμογή προϊόντων φροντίδας στομίας, διαχείρισης ούρων, ελκών δέρματος , κατακλίσεων ή οξυγονοθεραπείες.

Μπορούμε να οργανώσουμε με ασφάλεια μετακινήσεις ή ταξίδια, να αναλάβουμε τη διευθέτηση διοικητικών διαδικασιών όπως η αποζημίωση από τους ασφαλιστικούς φορείς, δίνοντας λύσεις στα προβλήματα σας όλο το 24ωρο.

Οποιοδήποτε πρόβλημα κι αν αντιμετωπίσετε, επικοινωνήσετε μαζί μας, και εφόσον κρίνεται απαραίτητο, οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της Ergomedical θα σας επισκεφτούν στο σπίτι χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

*Οι υπηρεσίες καλύπτουν τα όρια της Δυτικής Μακεδονίας.

ΠΕΛΜΑΤΟΓΡΑΦΗΜΑ

Το πελματογράφημα είναι μια απλή, ανώδυνη εξέταση, χωρίς ακτινοβολία, η οποία εφαρμόζεται με ασφάλεια σε ενήλικες και παιδιά, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση χρόνιων πόνων από διαφορετικά αίτια. Πλατυποδία, σκολίωση, ισχιαλγία και άλλες συνηθισμένες παθήσεις που κάνουν όλο το σώμα να υποφέρει μπορούν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά με ένα δυναμικό ψηφιακό πελματογράφημα.

Αξιολόγηση της στάσης και της βάδισης με πελματογράφο

Ο πελματογράφος είναι μια διαγνωστική ιατρική συσκευή που αναλύει την κατανομή των πιέσεων κατά τη στάση (στατική ανάλυση) αλλά και κατά τη βάδιση (δυναμική ανάλυση).

Αποτελείται από χιλιάδες αισθητήρες που καταγράφουν τις δυνάμεις οι οποίες ασκούνται σε κάθε τμήμα του πέλματος και αποτυπώνουν ψηφιακά τη μορφολογία του, εντοπίζοντας: ανατομικές ανωμαλίες στα πόδια, παρεκκλίσεις από το φυσιολογικό, κακές συνήθειες βάδισης και παραμόρφωσης της σπονδυλικής στήλης.

Με τον πελματογράφο είναι συνδεδεμένος ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής που συλλέγει και επεξεργάζεται τις πληροφορίες.

H ερμηνεία των μετρήσεων γίνεται από τον υπολογιστή και η τελική εκτίμηση από τον ειδικό. Αξιολογώντας τα αποτελέσματα του πελματογραφήματος, προτείνεται η χρήση ειδικών ορθωτικών πελμάτων που κατασκευάζονται αποκλειστικά στα μέτρα σας και εφαρμόζονται εσωτερικά σε όλα τα παπούτσια.

Φορώντας τα ορθωτικά πέλματα επιτυγχάνεται η καλύτερη εξισορρόπηση των πιέσεων που ασκούνται στο σώμα σας κατά τη βάδιση, η μείωση της μυϊκής κόπωσης, η καλύτερη απορρόφηση των κραδασμών και η διευκόλυνση στις καθημερινές δραστηριότητες.

Κλείστε τώρα το δικό σας ραντεβού για δωρεάν ψηφιακό πελματογράφημα στην Ergomedical ή στον δικό σας χώρο.*

*Οι υπηρεσίες καλύπτουν τα όρια της Δυτικής Μακεδονίας.

*Tο πελματογράφημα είναι δωρεάν με την κατασκευή του ορθωτικού πέλματος

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΚΟΗΣ

Η αξιολόγηση της ακοής είναι μέθοδος εξέτασης της ακουστικής ικανότητας του ατόμου προκειμένου να ελέγχει το επίπεδο ακοής και η ικανότητά του να διακρίνει ήχους διαφόρων συχνοτήτων. Στην εταιρία μας λειτουργεί εξειδικευμένο Κέντρο Εφαρμογής Ακουστικών Βαρηκοΐας με πιστοποίηση από τον Σύλλογο Ακοοπροθετιστών Ελλάδας ενώ ο ίδιος ο ιδρυτής της Ergomedical, Τρυφών Μπάρμπας, είναι πιστοποιημένος ακοοπροθετιστής.

Δωρεάν αξιολόγηση ακοής Με μια απλή μέτρηση της ακοής μπορούμε να διαπιστώσουμε αν η ακοή του ατόμου βρίσκεται εντός φυσιολογικών ορίων ή υπάρχει κάποιου βαθμού βαρηκοΐα. Η εξέταση πραγματοποιείται σε ηχομονωμένο ακοολογικό θάλαμο, είναι εύκολη, ανώδυνη και διαρκεί μερικά λεπτά.

Ο ειδικός ακοοπροθετιστής καταγραφεί και αξιολογεί τις απαντήσεις του ασθενούς, εκτιμώντας την κατάσταση της ακοής του. Εφόσον διαπιστωθεί μειωμένη ακουστική ικανότητα, επιλέγεται ο κατάλληλος τύπος ακουστικού ( προδιαγραφές κελύφους/εκμαγείου, μέγεθος, υλικό, εξαερισμός κ.α.) ανάλογα με τις ανάγκες του ασθενούς και την πάθηση.

Εκτός από την επιλογή και τις εδικές ρυθμίσεις του ακουστικού, το εξειδικευμένο προσωπικό της Ergomedical αναλαμβάνει τη διευθέτηση των διαδικασιών αποζημίωσης από τον ΕΟΠΥΥ, παρέχει προσωπικές συμβουλές, εκπαίδευση και υποστήριξη στον χρηστή ενώ λειτουργεί ειδικό τμήμα service για όλα τα βοηθήματα ακρόασης και ακουστικά βαρηκοΐας που διαθέτουμε.

Ταυτόχρονα, συνεργαζόμαστε με εξουσιοδοτημένους ακοοπροθετιστές σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποκατάστασης της ακοής όπου κι αν βρίσκεστε. Κλείστε σήμερα το δικό σας ραντεβού για δωρεάν αξιολόγηση ακοής.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Έχοντας πολυετή εμπειρία στην παροχή υπηρεσιών υγείας, το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης της Ergomedical ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά σε κάθε σας ανάγκη, κερδίζοντας την σταθερή προτίμηση και την εμπιστοσύνη ασθενών και επαγγελματιών υγείας.

Εξειδικευμένοι τεχνικοί με άριστη γνώση του αντικειμένου, εργάζονται καθημερινά στην καθετή μονάδα service που διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό για την άμεση διάγνωση της κατάστασης, τη συντήρηση και την επιδιόρθωση προϊόντων υγείας, αποκατάστασης ή άθλησης όπως: συσκευές οξυγονοθεραπείας ( υγρό οξυγόνο ή συμπυκνωτής, νεφελοποιητές, αναπνευστήρες, αναρροφήσεις, οξύμετρα) αναπηρικά αμαξίδια, ακουστικά βαρηκοΐας, βοηθήματα ακρόασης, ιατρικά είδη και όργανα γυμναστικής.

Άμεση παράδοση

Η απευθείας επαφή με τις κατασκευάστριες εταιρίας εξασφαλίζει πλήρη επάρκεια ανταλλακτικών, ενώ ο στόλος των οχημάτων της Ergomedical -που σπεύδουν ανά πασά στιγμή στο χώρο σας- εγγυάται την ταχύτερη δυνατή αποκατάσταση κάθε βλάβης, με ασφάλεια και αξιοπιστία.

24 ώρες δίπλα σας

Οι άνθρωποι της Ergomedical είναι δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο για τεχνική υποστήριξη και επισκευή συσκευών οξυγονοθεραπείας στο 2463053988. Σε κάθε άλλη περίπτωση, καλέστε μας καθημερινά από τις 08:30 έως τις 18:00, εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

*Οι υπηρεσίες καλύπτουν τα όρια της Δυτικής Μακεδονίας.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ

Επιπλέον, η εταιρία μας ειδικεύεται στην εφαρμογή προθέσεων (τεχνητών μελών) άνω ή κάτω άκρων, ορθοπεδικών υποδημάτων καθώς και προθέσεων μαστεκτομής υψηλής ποιότητας.

Διατηρώντας οργανωμένο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, έχουμε προσωπική επαφή με τους θεράποντες ιατρούς , τους φυσικοθεραπευτές, τους κατασκευαστές και κυρίως με τον ίδιο τον ασθενή, σε όλη τη διαδικασία της αποκατάστασης – από την λήψη μέτρων ως την άσκηση και την προσαρμογή στη χρήση των προθέσεων.

Με κύριο στόχο την αυτονομία και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του στο ασθενή.

ΜΕΛΕΤΗ ΥΠΝΟΥ

Η ολονύχτια μελέτη ύπνου, διεξάγεται στην άνεση του σπιτιού σας και είναι ο πιο ασφαλής τρόπος διάγνωσης της υπνικής άπνοιας.

Περιλαμβάνει ένα τεστ, γνωστό και ως "πολυυπνογραφία", το οποίο καταγράφει μεταξύ άλλων τις ακόλουθες πληροφορίες κατά τη διάρκεια της νύχτας:


  • Δραστηριότητα εγκεφάλου (ηλεκτροεγκεφαλογράφημα)
  • Τόνο μυών (ηλεκτρομυογράφημα)
  • Κίνηση του θώρακα και της κοιλιάς
  • Ροή αέρα από το στόμα και τη μύτη
  • Ρυθμός καρδιάς και επίπεδα οξυγόνου στο αίμα (παλμική οξυμετρία)
  • Ηλεκτροκαρδιογράφημα (ΗΚΓ)
  • Κίνηση οφθαλμών
  • Καμία από αυτές τις μετρήσεις δεν είναι επώδυνη. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί μέσω ειδικού εξοπλισμού η καταγραφή ήχου και βίντεο.


Όταν ολοκληρωθεί η μελέτη, ο γιατρός σας θα σας ενημερώσει εάν νοσείτε ή όχι από Σύνδρομο Υπνικής Άπνοιας, πόσο αυτό επεμβαίνει στον ύπνο σας, τι αντίκτυπο έχει στην υγεία σας και ως εκ τούτου προτείνει την κατάλληλη θεραπεία.

Οι μελέτες ύπνου διεξάγονται με το τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα NOX T3s.


Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το NOX T3s

Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας και τη λειτουργικότητα του ιστοτόπου μας. Πολιτική απορρήτου .