ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Συμπυκνωτές οξυγόνου

AirSep VisionAire 5 Συμπυκνωτής οξυγόνου
Σε αναμονή
Κατασκευαστής: AirSep Κωδικός: visionaire-5-airsep
Απλό στη χρήση και χωρίς συντήρηση, ο συμπυκνωτής οξυγόνου AirSep VisionAire είναι ο πλέον δοκιμασμένος και αξιόπιστος στην παροχή μακροχρόνιας θεραπείας οξυγόνου σε ασθενείς. Ελαφρύς, αθόρυβος και αποδοτικός, είναι απαραίτητος για τις ανάγκες κάθε ασθενή στο σπίτι.Ελαφρύς 30 κιλά. Το πλαίσιο του τα..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Caire Κωδικός: cair-free-328
Εδώ και 25 χρόνια, η AirSep, εφευρέτης του Φορητού Συμπυκνωτή Οξυγόνου και η Caire, ο κορυφαίος κατασκευαστής εξοπλισμού υγρού οξυγόνου, σχεδιάζουν φορητά συστήματα Οξυγονοθεραπείας. Αυτή η εμπειρία κατέληξε στο FreeStyle Comfort, το οποίο και φέρει κάποια από τα κορυφαία χαρακτηριστικά στ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
GCE Zen-O Lite Φορητός συμπυκνωτής οξυγόνου
Σε αναμονή
Κατασκευαστής: GCE Κωδικός: gce-zen-o-33254
Το Zen-O lite™ είναι ο νέος φορητός συμπυκνωτής οξυγόνου από την GCE Healthcare, σχεδιασμένος για ενεργούς ασθενείς σε μακροχρόνια οξυγονοθεραπείαΤο Zen-O lite™ είναι η νέα φορητή λύση από την GCE Healthcare σχεδιασμένη για ασθενείς που θέλουν να έχουν την ανεξαρτησία τους παράλληλα με την χρήση οξυ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Inogen Κωδικός: in-g4-224
Ο φορητός συμπυκνωτής Οξυγόνου της Inogen ζυγίζει μόλις 1,2 κιλά και προσφέρει αυτονομία έως και 5 ώρες. Παλμική ροή και ρύθμιση από 1 έως 3, αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο για τις εξορμήσεις σας.Με επαναστατική τεχνολογία παλμού και 24ωρη χρήσηΟι συσκευές Inogen είναι μοναδικές γιατί αποδεδειγμένα ε..
2,220.00€
Χωρίς ΦΠΑ:1,790.32€
Κωδικός: in-g4-228
Ο φορητός συμπυκνωτής Οξυγόνου της Inogen ζυγίζει μόλις 1,2 κιλά και προσφέρει αυτονομία έως και 10 ώρες.Παλμική ροή και ρύθμιση από 1 έως 3, αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο για τις εξορμήσεις σας.Με επαναστατική τεχνολογία παλμού και 24ωρη χρήσηΟι συσκευές Inogen είναι μοναδικές γιατί αποδεδειγμένα ε..
2,450.00€
Χωρίς ΦΠΑ:1,975.81€
Κατασκευαστής: Inogen Κωδικός: in-g5-225
Με τον συμπαγή και ελαφρύ σχεδιασμό του, το Inogen One G5 παρέχει διαφορετικές ρυθμίσεις ροής από 1-6 και έχει σχεδιαστεί για 24ωρη χρήση, αυξάνοντας δραματικά την ανεξαρτησία των ασθενών που το χρησιμοποιούν.Η διεπαφή χρήστη έχει σχεδιαστεί με ευανάγνωστες οθόνες LCD και απλές λειτουργίες ελέγχου.Έ..
2,500.00€
Χωρίς ΦΠΑ:2,016.13€
Philips EverFlo Συμπυκνωτής οξυγόνου
Σε αναμονή
Κατασκευαστής: Philips Κωδικός: everflo-5593
Για ασθενείς με ΧΑΠ, ΧΑΑ και άλλα χρόνια νοσήματα που προκαλούν μείωση του ποσοστού οξυγόνου στο αίμα.Ελαφρύ για εύκολη μεταφορά.Λόγω του χαμηλού βάρους του, ο Philips EverFlo Συμπυκνωτής οξυγόνου, μειώνει το κόστος αποστολής, αποθήκευσης και τον κίνδυνο τραυματισμού.Ο συμπαγής του σχεδιασμός τον κά..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Philips Κωδικός: philips-simpl-go-mini
Το SimplyGo Mini αποτελεί τον πιό μικρό και ελαφρύ συμπυκνωτή οξυγόνου της Philips Respironics. Σχεδιασμένος με γνώμονα τις ανάγκες σας για ανεξάρτητη ζωήΣχεδιασμένος για τις ανάγκες του δραστήριου ασθενήΗ Philips Respironics, έχει κερδίσει την φήμη της απο τον σχεδιασμό και την κατασκευαστική ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας και τη λειτουργικότητα του ιστοτόπου μας. Πολιτική απορρήτου .