ΜΕΝΟΥ
Your Cart
Ο αυξημένος όγκος των παραγγελιών, λόγω του εγκλεισμού δημιουργεί μεγάλες καθυστερήσεις στις υπηρεσίες ταχυμεταφοράς.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας καθορίζεται εξ’ ολοκλήρου από τις υπηρεσίες ταχυμεταφοράς.

Sefam Dreamstar Intro CPAP

Sefam Dreamstar Intro CPAP
Sefam Dreamstar Intro CPAP
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ: 0.00€
  • Απόθεμα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
  • Κωδικός: ap-cpap-dstr-51
  • Βάρος: 5.00kg

H σειρά Dreamstar CPAP / Auto CPAP του Γαλλικού Οίκου Sefam Medical (πρώην Puritan Bennett) είναι ιδανικές για κατ' οίκον θεραπεία, ιδιαίτερα εύκολες τόσο στην χρήση όσο και στη μετακίνησή τους, με μοντέρνο σχεδιασμό, άνετη οθόνη LCD και εύκολο μενού στα Ελληνικά. Τα 30 χρόνια εμπειρίας συντέλεσαν στην εξέλιξη μιας σειράς συσκευών με τεχνολογικές καινοτομίες.

Οι συσκευές Dreamstar λειτουργούν είτε συνεχώς ( CPAP : Continuous Positive Airway Pressure ), είτε αυτόματα ( AUTO CPAP ) προλαμβάνοντας τα συμβάντα άπνοιας και υπόπνοιας που προκαλούνται από το Σύνδρομο Απνοιών στον Ύπνο ρυθμίζοντας τις πιέσεις ανάλογα με τις ανάγκες του ασθενή.

Ο καινοτόμος σχεδιασμός της εσωτερικής τουρμπίνας μπορεί να εξασφαλίσει απόδοση πίεσης και σταθερότητα ροής μέχρι τα 180 lt/min (σε πίεση cmH2O) που σε καταστάσεις υψηλών διαρροών κάνει τις συσκευές Dreamstar CPAP / Auto CPAP να θεωρούνται οι πιο αξιόπιστες.

Με επίπεδα θορύβου στα 26 dBa, οι Dreamstar CPAP / Auto CPAP είναι από τις πιο αθόρυβες υψηλής απόδοσης συσκευές.

Επιπλέον, περιλαμβάνουν δυνατότητα λειτουργία θερμαινόμενου υγραντήρα η οποία ενεργοποιείται και απενεργοποιείται από τον χρήστη. Ο θερμαινόμενος υγραντήρας είναι διαθέσιμος για όλα τα μοντέλα Dreamstar CPAP / Auto CPAP .

Διαθέτει εξωτερική κάρτα μνήμης είτε για την λήψη των πιο πρόσφατων δεδομένων παρακολούθησης από την μνήμη της συσκευής, είτε για την ενημέρωση των παραμέτρων της συσκευής.

Οι συσκευές Dreamstar CPAP / Auto CPAP του Οίκου Sefam Medical περιέχουν στη συσκευασία θήκη μεταφοράς, εύκαμπτο σωλήνα, επαναχρησιμοποιήσιμο φίλτρο, καλώδιο τροφοδοσίας ρεύματος, κάρτα μνήμης και εγχειρίδιο χρήσης για τον ασθενή.


Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας και τη λειτουργικότητα του ιστοτόπου μας. Πολιτική απορρήτου .