ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Roho Group

Κατασκευαστής: Roho Group Κωδικός: contour-select
Το Contour Select (CS) της Roho, είναι ένα πρωτοποριακό μαξιλάρι κατακλίσεων με αεροκυψέλες, για χρήση στο αναπηρικό αμαξίδιο ή σε οποιοδήποτε κάθισμα.Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι το ανατομικό του σχήμα, που επιτυγχάνεται με τις κυψελίδες διαφορετικού ύψους. Είναι κατάλληλο για την πρό..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Roho Group Κωδικός: mosaic
Το Mosaic της Roho, είναι ένα απλό μαξιλάρι με αεροκυψέλες, για χρήση στο αναπηρικό αμαξίδιο ή σε οποιοδήποτε κάθισμα.Είναι κατάλληλο για άτομα με μικρό κίνδυνο εμφάνισης ελκών κατάκλισης. Δεν ενδείκνυται για άτομα υψηλού ρίσκου ή άτομα που έχουν ήδη εμφανίσει έλκη κατάκλισης.Το Mosaic κατασκευάζετα..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Roho Group Κωδικός: quadtro-select
Το Quadtro Select (QS) της Roho, είναι ένα πρωτοποριακό μαξιλάρι κατακλίσεων με αεροκυψέλες, για χρήση στο αναπηρικό αμαξίδιο ή σε οποιοδήποτε κάθισμα.Είναι κατάλληλο για την πρόληψη των ελκών κατάκλισης αλλά συμβάλλει επίσης στην καταπολέμησή τους, ακόμα και σε προχωρημένου βαθμού έλκη.Διαθέτει το ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Εμφάνιση 1 έως 3 από 3 (1 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας και τη λειτουργικότητα του ιστοτόπου μας. Πολιτική απορρήτου .