ΜΕΝΟΥ
Your Cart
Ο αυξημένος όγκος των παραγγελιών, λόγω του εγκλεισμού δημιουργεί μεγάλες καθυστερήσεις στις υπηρεσίες ταχυμεταφοράς.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας καθορίζεται εξ’ ολοκλήρου από τις υπηρεσίες ταχυμεταφοράς.

ResMed AirCurve 10 Vauto S BiPAP

ResMed AirCurve 10 Vauto S BiPAP
ResMed AirCurve 10 Vauto S BiPAP
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ: 0.00€
  • Απόθεμα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
  • Κωδικός: bipap-s-10-vaut
  • Βάρος: 5.00kg
To AirCurve™ 10 VAuto είναι μια αυτό-ρυθμιζόμενη συσκευή BiPAP που ενσωματώνει την άνεση του αλγορίθμου AutoSet™ και της κυματομορφής Easy-Breathe
Τεχνολογία Easy-Breathe
Τo AirCurve™ 10 VAuto  ενσωματώνει την άνεση του αλγορίθμου AutoSet™ και της κυματομορφής Easy-Breathe στον αλγόριθμο VAuto, για την αντιμετώπιση των ασθενών  με αυξημένο σύνδρομο αποφρακτικής άπνοιας που χρειάζονται υψηλότερη πίεση υποστήριξης. Το AirCurve 10 VAuto ρυθμίζει την βασική πίεση κρατώντας τους αεραγωγούς ανοικτούς, καθώς διατηρεί σταθερή μία πίεση υποστήριξης.

Η τεχνολογία κυματομορφής Easy-Breathe μιμείται την φυσιολογική αναπνοή και την αναπαράγει για μέγιστη άνεση.

Ελεγχόμενος από την συσκευή ο υγραντήρας HumidAir, είναι σχεδιασμένος για συνεχή και άνετη θερμοκρασία και ύγρανση κατά την διάρκεια της θεραπείας. Ο θερμαινόμενος σωλήνας ClimateLineAir είναι σχεδιασμένος να αποδίδει την ιδανική θερμοκρασία και υγρασία για άνετη εμπειρία θεραπείας χωρίς την συσσώρευση σταγονιδίων εντός του κυκλώματος.

  • Συνεχής διαχείριση διαρροών που εξασφαλίζει την απόδοση της σωστής πίεσης καθώς διατηρεί τον συγχρονισμό μεταξύ ασθενή και συσκευής στο μέγιστο
  • Δυνατότητα χορήγηση οξυγόνου έως και 15L/min σε τρόπους S και CPAP και 4 L/min σε τρόπο VAuto.
  • Ο ενσωματωμένος αισθητήρας φωτός, ρυθμίζει αυτόματα την φωτεινότητα της οθόνης ανάλογα με του δωματίου. Συνεπώς αν χρειαστεί να σηκωθείτε κατά την διάρκεια της νύχτας το φως της οθόνης δεν θα ενοχλήσει τον σύντροφό σας. Αντίστοιχα το φως απενεργοποιείται αυτόματα κατά την διάρκεια της χρήσης έτσι ώστε να απολαύσετε ύπνο χωρίς ενόχληση.
Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας και τη λειτουργικότητα του ιστοτόπου μας. Πολιτική απορρήτου .