ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Προπλάσματα

Κατασκευαστής: XFT Electronics Κωδικός: XFT-120C+
Οι φωνητικές του οδηγίες μπορεί να λειτουργήσουν στα Ελληνικά και στα Αγγλικά με επιλογή του χρήστη με το πάτημα ενός κουμπιού.Ο εκπαιδευτικός φορητός απινιδωτής AED Trainer XFT-120C+ είναι η καταλληλότερη και οικονομικότερη λύση για τις ανάγκες εκπαίδευσης στη Βασική Υποστήριξη της Ζωής με τη χρήση..
229.00€
Χωρίς ΦΠΑ:184.68€
Κατασκευαστής: XFT Electronics Κωδικός: XFT-120C+-5
Οι φωνητικές του οδηγίες μπορεί να λειτουργήσουν στα Ελληνικά και στα Αγγλικά με επιλογή του χρήστη με το πάτημα ενός κουμπιού.Ο εκπαιδευτικός φορητός απινιδωτής AED Trainer XFT-120C+ είναι η καταλληλότερη και οικονομικότερη λύση για τις ανάγκες εκπαίδευσης στη Βασική Υποστήριξη της Ζωής με τη χρήση..
240.00€
Χωρίς ΦΠΑ:193.55€
Κατασκευαστής: XFT Electronics Κωδικός: XFT-D0009
O XFT-D0009 Mini AED Trainer σε μέγεθος τσέπης, έχει σχεδιαστεί για να εκπαιδεύσει αποτελεσματικά διασώστες έκτακτης ανάγκης, όσον αφορά τη χρήση μιας συσκευής αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή. Αυτή η εκπαιδευτική μονάδα βοηθά τους εκπαιδεύομενους διασώστες να εξοικειωθούν με έναν απινιδωτή και τους ε..
67.00€
Χωρίς ΦΠΑ:54.03€
Κατασκευαστής: Radian Κωδικός: HR-501
Εξωτερικός αυτόματος απινιδωτής AED "HEART GUARDIAN  RADIAN HR-501".Βοηθά να επανέλθει η φυσιολογική καρδιακή λειτουργεία κατά την οξεία καρδιακή νόσο (π.χ. οξεία καρδιακή ανακοπή) παρέχοντας ανάλυση καρδιακής λειτουργείας και αν κριθεί αναγκαίο ηλεκτροσόκ.Εύκολο στη χρήση και συμβατό από όλους..
1,300.00€
Χωρίς ΦΠΑ:1,226.42€
Κατασκευαστής: Act + Fast Κωδικός: SP/TR/042
Η συσκευή Act+Fast Kids έχει σκοπό την εκπαίδευση της περίπτωσης εξαγωγής αντικειμένου λόγω λάθος κατάποσης που οδηγεί σε πνιγμονή και είναι το πλέον σύγχρονο και αποτελεσματικό για την εκμάθηση της μανούβρας Heimlich που απαιτείται.Το γιλέκο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια ποικιλία θέσεων και στάσε..
269.00€
Χωρίς ΦΠΑ:216.94€
Κατασκευαστής: Erler Zimmer Κωδικός: 2960
Ο ανθρώπινος σκελετός ,Oscar, είναι πιστή αναπαράσταση σκελετού ενός ενήλικα άνδρα. Περιλαμβάνει βάση με ρόδες. Το κρανίο αποσπάται και χωρίζεται σε 3 κομμάτια (άνω, κάτω τμήμα του κρανίου, κάτω γνάθος). Τα άνω και κάτω άκρα αποσπώνται και επανατοποθετούνται εύκολα. Το τμήμα της σπονδυλικής στήλης ε..
324.88€
Χωρίς ΦΠΑ:262.00€
Κατασκευαστής: Erler Zimmer Κωδικός: 3032
Mini αναπαράσταση ενός ανθρώπινου σκελετού περίπου στο μισό του φυσικού μεγέθους. Το κρανίο, τα χέρια και τα πόδια είναι αφαιρούμενα. Το κρανίο μπορεί να αποσυναρμολογηθεί σε τρία μέρη. Αφαιρείται εύκολα από το τρίποδο.Μέγεθος χωρίς τρίποδο: περίπου. 80 εκΒάρος: 1,8 κιλά..
189.72€
Χωρίς ΦΠΑ:153.00€
Κατασκευαστής: Erler Zimmer Κωδικός: C710
Αυτός ο ανθρώπινος εγκέφαλος διαμορφώνεται και χυτεύεται από ένα πραγματικό δείγμα. Η προσαρμοσμένη ρητίνη και η διαδικασία παραγωγής μας επιτρέπουν να αντιπροσωπεύουμε ένα επίπεδο ακρίβειας και λεπτομέρειας που είναι απαραίτητο για την διδασκαλία της ανατομίας. Το αριστερό και το δεξί ημισφαίριο δι..
513.36€
Χωρίς ΦΠΑ:414.00€
Κατασκευαστής: Erler Zimmer Κωδικός: 7010
Ο υψηλής ποιότητας βραχίονας έγχυσης Erler Zimmer προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων εφαρμογής για επαγγελματική και ρεαλιστική εκπαίδευση στη συλλογή αίματος.Ιδανικό για την εκπαίδευση και περαιτέρω εξοικείωση του ιατρικού προσωπικού, κατάλληλο για ομαδική εκπαίδευση.Ο βραχίονας είναι πολύ αληθοφ..
420.00€
Χωρίς ΦΠΑ:338.71€
Κατασκευαστής: Erler Zimmer Κωδικός: R11101
Αυτό το στομαχικό αντίγραφο είναι ένα ανεκτίμητο εργαλείο για να δείξει πως να εισάγετε και να περιστρέψετε σωστά το σετ έγχυσης για αντλίες ινσουλίνης, αποφεύγοντας την περιοχή των 5cm γύρω από τον ομφαλό, καθώς και για πολλούς τύπους αυτό-ενέσεων συμπεριλαμβανομένων των ενέσεων τύπου στυλό. Κατασκ..
520.80€
Χωρίς ΦΠΑ:420.00€
Erler Zimmer Πρόπλασμα εγκεφάλου, 5 τεμάχια Erler Zimmer Πρόπλασμα εγκεφάλου, 5 τεμάχια
Σε αναμονή
Κατασκευαστής: Erler Zimmer Κωδικός: C922
Πρόπλασμα εγκεφάλου λειτουργικό / περιφερειακό, πραγματικό μέγεθος, 5 τεμάχιαΤο μοντέλο εγκεφάλου είναι σε πραγματικό μέγεθος και αναπαριστά τα βασικά σημεία και τις περιοχές εγκεφαλικού φλοιού του εγκεφάλου σε διαφορετικές χρωματικές ζώνες.Το δεξί μισό είναι βαμμένο έτσι ώστε να διακρίνονται οι τέσ..
99.00€
Χωρίς ΦΠΑ:79.84€
Κατασκευαστής: Erler Zimmer Κωδικός: C320
Βάση ανθρώπινου κεφαλιού σε φυσικό μέγεθος.Το μοντέλο απεικονίζει έναν λεπτομερή εγκέφαλο, πλήρη με αρτηριακά αιμοφόρα αγγεία, συμπεριλαμβανομένης της βασικής και εγκεφαλικής αρτηριακής κυκλοφορίας, των κρανιακών νευρών και του εγκεφαλικού στελέχους. Ολόκληρος ο εγκέφαλος μπορεί να ανασηκωθεί από τη..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 44 (4 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας και τη λειτουργικότητα του ιστοτόπου μας. Πολιτική απορρήτου .