ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Ποιοί Είμαστε

Η Ergomedical Μπάρμπας προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υγείας που κάνουν ευκολότερη τη ζωή των ανθρώπων, παρέχοντας λύσεις ανεξάρτητης διαβίωσης και ποιότητα ζωής.


ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ

Ορθοπεδικά είδη, ακουστικά βαρηκοΐας, αναπνευστικές συσκευές, αναπηρικά αμαξίδια, είδη αποκατάστασης αλλά και ιατρικός εξοπλισμός από τις κορυφαίες εταιρίες του κλάδου σε συνδυασμό με προσωποποιημένες υπηρεσίες -όπως κατ΄ οίκον νοσηλεία, εξειδικευμένο Κέντρο Εφαρμογής Ακουστικών Βαρηκοΐας, προσθετική άκρων, δυναμικό πελματογράφημα – αποτελούν εγγύηση ότι στην Ergomedical θα βρείτε ολοκληρωμένη φροντίδα υγείας για τον ασθενή και έναν αξιόπιστο συνεργάτη για το γιατρό και τους επαγγελματίες υγείας.

Επιπλέον, διαθέτουμε εκατοντάδες προϊόντα ομορφιάς, είδη άσκησης/φυσικοθεραπείας και όργανα γυμναστικής με την υπογραφή των μεγαλύτερων brands παγκοσμίως, ιδανικά για προσωπική φροντίδα και άσκηση στο σπίτι αλλά και για τον εξοπλισμό γυμναστηρίων, φυσικοθεραπευτριών, επαγγελματικών χώρων ομορφιάς και fitness.

 

20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ

Επενδύοντας στο όραμά του να διευκολύνει τη ζωή των ανθρώπων μέσα από εξατομικευμένες υπηρεσίες υγείας, ο Τρυφών Μπάρμπας ίδρυσε το 1997 το ομώνυμο κατάστημα στο κέντρο της Πτολεμαΐδας. Από τα πρώτα κιόλας χρόνια, το όνομα Ergomedical Μπάρμπας ταυτίστηκε με την ποιότητα, την τεχνογνωσία, την αίσθηση ευθύνης την άμεση εξυπηρέτηση και γρήγορα, η εταιρεία απέκτησε ηγετική θέση στο χώρο της αποκατάστασης και της κατ’ οίκον νοσηλείας στη Δυτική Ελλάδα.

Δύο δεκαετίες αργότερα, όλοι οι άνθρωποι της Ergomedical μοιραζόμαστε τις ίδιες άξιες και το ίδιο παθός. Με βαθιά γνώση του αντικειμένου, εξειδικευμένο προσωπικό και ένα οργανωμένο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, δεσμευόμαστε να στηρίζουμε το ανεκτίμητο αγαθό της υγείας με ακεραιότητα και ηθική.

Ακούμε, μαθαίνουμε, κατανοούμε τις ανάγκες ασθενών και επαγγελματιών υγείας για να βρίσκουμε πάντα λύσεις που κάνουν τη ζωή των ανθρώπων καλύτερη. Η σταθερή εμπιστοσύνη και το χαμόγελο των πελατών μας είναι το κίνητρο που μας εμπνέει και κάνει καλύτερη τη δική μας ζωή.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της Ergomedical έκτασης 950 τ.μ., στεγάζουν τον εκθεσιακό χώρο, τα γραφεία, το εξειδικευμένο εργαστήριο αξιολόγησης ακοής και την πλήρως εξοπλισμένη μονάδα service για συσκευές οξυγονοθεραπείας, αναπηρικά αμαξίδια και όργανα γυμναστικής. Στις υπερσύγχρονες αποθήκες υλικών, που πληρούν απόλυτα τις προδιαγραφές ασφαλείας της ελληνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας υπάρχουν πάντα διαθέσιμα αποθέματα (stock) με δυνατότητα άμεσης παράδοσης. Ταυτόχρονα τέσσερα ιδιόκτητα οχήματα διανέμουν καθημερινά τα προϊόντα Ergomedical στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα, διασφαλίζοντας την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.


 

Πιστοποιήσεις

Η Ergomedical είναι πιστοποιημένη από το Εθνικό Κέντρο Αξιολόγησης της Ποιότητας και Τεχνολογίας στην Υγεία (ΕΚΑΠΤΥ) βάσει του προτύπου ISO 9001:2008, το οποίο διασφαλίζει την τήρηση των ποιοτικών προδιαγραφών κάθε προϊόντος , τη συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών καθώς και την ικανοποίηση του πελάτη. 

 

ΥΓΙΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

Όλα τα ορθοπεδικά και ιατροτεχνολογικά είδη που εμπορεύεται η εταιρεία μας παράγονται, βάσει διεθνών προτύπων, από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές προϊόντων υγείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Από τις σταθερές σχέσεις συνεργασίας και τη συνέπεια απέναντι στους προμηθευτές μας, πηγάζει η δυνατότητα της Ergomedical να παρέχει αξιόπιστες λύσεις υγείας και ιατρικό εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, εξασφαλίζοντας ευρεία γκάμα προϊόντων, επάρκεια στη διαθεσιμότητα και τον καλύτερο δυνατό προγραμματισμό παραδόσεων.

Μικροβιολογικά και κυτταρολογικά εργαστήρια, διαγνωστικά κέντρα, φαρμακεία, εργαστήρια βιομηχανιών καθώς και σχολές Α.Ε.Ι., Τ.Ε.Ι. δημόσιων και ιδιωτικών Ι.Ε.Κ., εμπιστεύονται την εταιρεία μας για την προμήθεια ιατρικών αναλωσίμων και τον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό τους.

ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

Και εμείς εμπιστευόμαστε τους πελάτες μας. Συνεργαζόμαστε με ασθενείς και επαγγελματίες υγείας για έρθουμε κοντά τους και να γνωρίσουμε σε βάθος τις ανάγκες της καθημερινότητας τους. Υιοθετούμε συνεχώς καινοτόμες ιδέες, παρακολουθούμε την εξέλιξη της τεχνολογίας , προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα για να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες των πελατών μας και να συμβάλλουμε στη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων που χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας.

Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας και τη λειτουργικότητα του ιστοτόπου μας. Πολιτική απορρήτου .