ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Philips InnoSpire elegance νεφελοποιητής, με εκνεφωτή SideStream Plus

Philips InnoSpire elegance νεφελοποιητής, με εκνεφωτή SideStream Plus
Philips InnoSpire elegance νεφελοποιητής, με εκνεφωτή SideStream Plus
120.00€
Χωρίς ΦΠΑ: 96.77€
  • Απόθεμα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
  • Κωδικός: inn-eleg-1092118
  • BARCODE: 383730999739
  • MPN: 1092118

Ισχυρός συμπυκνωτής οξυγόνου και συμπαγής σχεδιασμός συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα σύστημα νεφελοποιητή το οποίο παρέχει γρήγορη, αποτελεσματική και αξιόπιστη χορήγηση φαρμάκων σε ασθενείς στο σπίτι.

Οι νεφελοποιητές SideStream, διαθέτουν ενεργό σύστημα Venturi και παρέχουν ροή αέρα επιπλέον του παρεχόμενου από τον συμπυκνωτή, με αποτέλεσμα ταχύτερη χορήγηση φαρμάκων και μικρότερους χρόνους θεραπείας.

Είναι εύκολο στη χρήση με λίγα εξαρτήματα για συναρμολόγηση ή καθαρισμό από τους υπόλοιπους συμβατικούς νεφελοποιητές.

Ο μοναδικός σχεδιασμός του SideStream παρέχει συνεχή χορήγηση φαρμάκων σε βάθος χρόνου.

Ο συμπαγής σχεδιασμός ζυγίζει 1.5kg

Λειτουργεί αποτελεσματικά με την τεχνολογία ψεκασμού SideStream.

Περιλαμβάνει τον νεφελοποιητή InnoSpire Elegance με το καλώδιο τροφοδοσίας, τον εκνεφωτή SideStream Plus πολλαπλών χρήσεων φίλτρο αέρος ενσωματωμένο στη συσκευή και οδηγίες χρήσεως.

Χαρακτηριστικά:

Η βαλβίδα εισπνοής εύκολης δράσης ενισχύει τη διανομή φαρμάκων

Οι ασθενείς δεν χρειάζεται να ασκούν μεγάλη πίεση για να ανοίξουν την κατακόρυφη εισπνευστική βαλβίδα χάρη στον μηχανισμό εύκολης δράσης. Η βαλβίδα ανοίγει με την εισπνοή για να ενισχύσει τη χορήγηση φαρμάκων και κλείνει με την εκπνοή, μειώνοντας τα απόβλητα.


Αποδεδειγμένη τεχνολογία SideStream για ταχύτερη χορήγηση φαρμάκων

Αυτή η έκδοση νεφελοποιητή διαθέτει τον αποδεδειγμένο σχεδιασμό SideStream, πέντε αεριωθούμενων Venturi. Ο εκνεφωτής SideStream είναι εύκολος στη χρήση με λιγότερα μέρη για συναρμολόγηση ή καθαρισμό από τους άλλους νεφελοποιητές. Το SideStream Plus παρέχει υψηλό αναπνεύσιμο κλάσμα και μειώνει τους χρόνους θεραπείας.


Ταιριάζει με μάσκα για μεγαλύτερη άνεση

Αυτή η βαλβίδα ταιριάζει εύκολα κάτω από μια μάσκα, διευκολύνοντας τις θεραπείες για παιδιά και ηλικιωμένους ασθενείς. Ο μοντέρνος σχεδιασμός της λαβής και το γωνιακό επιστόμιο παρέχουν επίσης πιο άνετη θεραπεία.


Συμμορφώνεται με το διεθνές πρότυπο ασφάλειας και βασικών επιδόσεων IEC 60601-1 τρίτη έκδοση και τις τροποποιήσεις του.


Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας και τη λειτουργικότητα του ιστοτόπου μας. Πολιτική απορρήτου .