ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Παιδικοί Ορθοστάτες

Κατασκευαστής: Akces MED Κωδικός: 853
Το CAT I είναι ένας απόλυτα λειτουργικός εμπρόσθιος και οπίσθιος ορθοστάτης με τραπέζι. Η κατάλληλη θέση ορθοστάτησης λειτουργεί ιδιαίτερα ευεργετικά στην ανάπτυξη του παιδιού, το βοηθά να αποκτήσει νέες εμπειρίες και να διεγείρει την ψυχοσωματική του ανάπτυξη. Ενισχυμένο με υδραυλική μπουκάλα μα..
2,621.00€
Χωρίς ΦΠΑ:2,319.47€
Κατασκευαστής: Akces MED Κωδικός: 929
Το CAT II INVENTO με την ανάλογη  τοποθέτηση του καθίσματος προσφέρει είτε έναν εμπρόσθιο είτε έναν οπίσθιο ορθοστάτη. Η κατάλληλη θέση ορθοστάτησης  λειτουργεί ιδιαίτερα ευεργετικά στην ανάπτυξη του παιδιού. Ενισχυμένο με υδραυλική μπουκάλα μας προσφέρει την άμεση και εύκολη ρύθμιση στις μοίρες ορθ..
2,941.00€
Χωρίς ΦΠΑ:2,602.65€
Κατασκευαστής: Akces MED Κωδικός: 722
Ο ορθοστάτης SMART είναι φιλικός προς τον χρήστη, ελαφρύς, αξιόπιστος και ανθεκτικός. Με το σύστημα προφύλαξης ο χρήστης έχει και την αίσθηση ασφάλειας και άνεσης. Τα εργονομικά στηρίγματα με ιμάντες για το στήθος καθώς και για την λεκάνη προσαρμόζουν τέλεια στο σώμα του κάθε χρήστη και υποστηρίζ..
1,720.00€
Χωρίς ΦΠΑ:1,522.12€
Κατασκευαστής: Comfort Κωδικός: LY-ESA130
Ένα χειροκίνητο αμαξίδιο που σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις ορθοστάτηση με ηλεκτρικό μηχανισμό όποτε εσύ θελήσεις. Λύσε τις εντός σπιτιού ανάγκες σου. Κάνε γυμναστική. Παίξε μαζί του...
3,471.00€
Χωρίς ΦΠΑ:3,071.68€
Κατασκευαστής: Fumagalli Κωδικός: 988
Παιδικός ορθοστάτης, ασφαλής, λειτουργικός και για άμεση χρήση, χάρη στο απλό σύστημα προσαρμογής του (ανάλογα των διαστάσεων). Οι ρυθμίσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν ακόμη κι όταν το παιδί στέκεται πάνω του. Με μαλακές και άνετες ταπετσαρίες και εργονομικά στηρίγματα, το παιδί μπορεί να κινηθεί ε..
2,750.00€
Χωρίς ΦΠΑ:2,433.63€
Κατασκευαστής: Fumagalli Κωδικός: 1417
Όλη η σειρά της Fumagalli SHIFU χαρακτηρίζεται από τον πολύ σταθερό σκελετό, άνετο για το παιδί και λειτουργικό για τον γονιό. Με απλές και γρήγορες ρυθμίσεις το SHIFU είναι ένα εξαιρετικά εύκαμπτο προϊόν ικανό για να ικανοποιηθούν ακόμη και οι πιο σύνθετες ανάγκες. Με εξαρτήματα – και επεκτάσεις, σ..
3,471.00€
Χωρίς ΦΠΑ:3,071.68€
Κατασκευαστής: Fumagalli Κωδικός: 1377
Ο παιδικός ορθοστάτης X-TEND είναι εύκολος στη χρήση και μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε δύο μεγέθη. Προσφέρει στο παιδί σωστή και ασφαλή στάση σώματος και μεγάλη ελευθερία κινήσεων. Με νέο σχεδιασμό σκελετού και μικρές εξωτερικές διαστάσεις, ο ορθοστάτης X-TEND προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια και είν..
3,325.00€
Χωρίς ΦΠΑ:2,942.48€
Παιδικός ορθοστάτης PUPPY Παιδικός ορθοστάτης PUPPY
Σε αναμονή
Κωδικός: puppy
Χαρακτηριστικά:Ρυθμιζόμενη κλίση προς τα εμπρόςΡυθμιζόμενο ύψοςΣτηρίγματα γοφών και θώρακα ρυθμιζόμενα σε ύψος , φάρδος και βάθοςΆνετα και απόλυτα ασφαλή Βάση ποδιών με ιμάντες πρόσδεσης Περιστρεφόμενοι τροχοί με ποδόφρεναΠροσθαφαιρούμενο τραπεζάκι ρυθμιζόμενου ύψους και κλίσεωνΕύκολη τοπο..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας και τη λειτουργικότητα του ιστοτόπου μας. Πολιτική απορρήτου .