ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Οπισθωτιαία RIC

Κατασκευαστής: Widex Κωδικός: dr-ric-arSy
To Widex Beyond είναι το νέο, υπερσύγχρονο μοντέλο της Widex με τεχνολογία αιχμής. Υπόσχεται «ζωή χωρίς όρια», καθώς προσφέρει στο βαρήκοο άτομο την ελευθερία να απολαύσει τη ζωή. Διαθέτει όλες τις πρωτοποριακές τεχνολογίες των υπολοίπων ακουστικών της Widex με ένα μοναδικό νέο πλεονέκτημα: τη δυνατ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Widex Κωδικός: dr-ric-dBLM
Το νέο μοντέλο fusion αποτελεί την πιο ευέλικτη επιλογή της σειράς Dream. Η επιλογή μεταξύ τεσσάρων διαφορετικών μεγαφώνων, σε συνδυασμό με τα διαφορετικά βύσματα ή εκμαγεία που μπορούν να κατασκευαστούν, το Fusion δύναται να καλύψει  πολλούς διαφορετικούς τύπους και βαθμούς βαρηκοΐας:S-RECEIVE..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Widex Κωδικός: dr-ric-za8E
Είναι ένα από τα μικρότερα οπισθωτιαία RIC ακουστικά που κυκλοφορούν παγκοσμίως για όσους ψάχνουν υψηλής ποιότητας ήχο σε συνδυασμό με διακριτικότητα και design. Έξυπνα σχεδιασμένο, με τη χρήση δύο διαφορετικών μεγαφώνων σε συνδυασμό με μια σειρά από διαφορετικά βύσματα ή εκμαγεία, ανταποκρίνεται σε..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Widex Κωδικός: ev-fu-9068
Το νέο Evoke F2 είναι το πιο σύγχρονο μοντέλο της widex με τεχνολογία αιχμής προσφέροντας στο βαρήκοο άτομο την ελευθερία να απολαύσει την ζωή. Διαθέτει όλες τις πρωτοποριακές τεχνολογίες των υπολοίπων ακουστικών σειράς Evoke με ένα μοναδικό νέο πλεονέκτημα: τη δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης με smart..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Widex Κωδικός: ev-fu-2375
Πρόκειται για το πιο ευέλικτο ακουστικό το νέο Evoke Fusion. Με τη χρήση τεσσάρων διαφορετικών μεγαφώνων, σε συνδυασμό με μια σειρά από διαφορετικά βύσματα ή εκμαγεία, το Fusion μπορεί να ανταποκριθεί σε διαφορετικούς τύπους και βαθμούς βαρηκοΐας: S-RECEIVER: μικρού προς μεσαίου βαθμού βαρηκοΐα..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Widex Κωδικός: ev-ric-2812
Το Evoke Passion είναι από τα πιο μικρότερα οπισθωτιαία RIC ακουστικά στον κόσμο και αποτελεί την επιτομή του design. Η Widex κατάφερε να σχεδιάζει ένα πολύ διακριτικό, υψηλής αισθητικής ακουστικό που παρέχει ευελιξία. Με τη χρήση δύο μεγαφώνων και σε συνδυασμό με μια σειρά από βύσματα ή εκμαγεία το..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Widex Κωδικός: dr-ric-s8cu
Εξαιρετικά κομψή σειρά, σχεδιασμένη εξειδικευμένα για βαρηκοΐες μεγάλου βαθμού. Αποτελείται από οπισθωτιαία ακουστικά «super power» που έχουν το μεγάφωνο μέσα στο αυτί (RIC/RITE). Παρέχουν δυνατό ή χωρίς παράσιτα και μπορούν να συνδεθούν με διάφορες προηγμένες βοηθητικές συσκευές.Το Super διαθέτει έ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Widex Κωδικός: ev-ric-8801
Το χαρακτηριστικό του Unique Fusion είναι η ευελιξία. Με τη χρήση τεσσάρων διαφορετικών μεγαφώνων, σε συνδυασμό με μια σειρά από διαφορετικά βύσματα ή εκμαγεία, το Fusion μπορεί να ανταποκριθεί σε διαφορετικούς τύπους και βαθμούς βαρηκοΐας: S-RECEIVER: μεσαίου προς μεγάλου βαθμού βαρηκοϊα. ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Widex Κωδικός: ev-ric-8712
Ένα από τα πιο μικρά οπισθωτιαία RIC ακουστικά στον κόσμο, το Unique Passion αποτελεί την επιτομή του design. Η Widex κατάφερε να σχεδιάζει ένα πολύ διακριτικό, υψηλής αισθητικής ακουστικό που παρέχει ευελιξία. Με τη χρήση δύο μεγαφώνων και σε συνδυασμό με μια σειρά από βύσματα ή εκμαγεία το Passion..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας και τη λειτουργικότητα του ιστοτόπου μας. Πολιτική απορρήτου .