ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Οπισθωτιαία

Κατασκευαστής: Widex Κωδικός: un-op3650
Το Dream 9 είναι ένα κλασικό οπισθωτιαίου τύπου ακουστικό βαρηκοΐας. Καλύπτει από μεσαίου μέχρι μεγάλου βαθμού βαρηκοΐες. Το νέο ακουστικό 9 της σειράς Dream βασίζεται στη μοναδική ασύρματη τεχνολογία WidexLink στηριζόμενη στην νέα πλατφόρμα επεξεργασίας ήχου TRUE ISP και True- Input για την καλύτερ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Widex Κωδικός: un-op6550
Κομψό και ισχυρό το νέο Fashion συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός οπισθωτιαίου ακουστικού με τη διακριτικότητα των μικρών σε μέγεθος μοντέλων της σειράς Dream. Προσφέρει κάλυψη σε άτομα με μεσαίου προς μεγάλου βαθμού βαρηκοΐα.Με την μοναδική ασύρματη τεχνολογία WidexLink που διαθέτει, στηριζόμενη στην..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Widex Κωδικός: un-op3161
Το μοντέλο Fashion Power είναι το νεώτερο μοντέλο της σειράς Dream και συνδυάζει τη δύναμη ενός κλασικού οπισθωτιαίου ακουστικού με την πιο σύγχρονη τεχνολογία που προσφέρει η Widex. Καλύπτει από μεγάλου βαθμού έως και  υπολειμματική βαρηκοΐα.Βασισμένο στην ασύρματη τεχνολογία WidexLink, με την..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Widex Κωδικός: un-op3664
Μικρό, διακριτικό, σύγχρονης τεχνολογίας. Αυτό είναι το Dream m που  καλύπτει από μικρές έως μέτριου βαθμού βαρηκοΐες.Διαθέτει όλα τα πλεονεκτήματα της σειράς Dream, όπως η μοναδική ασύρματη τεχνολογία WidexLink, στηριζόμενη στην νέα πλατφόρμα επεξεργασίας ήχου TRUE ISP και True- Input, που ανα..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Widex Κωδικός: ev-op5020
Κομψό και συγχρόνως ισχυρό, το νέο Fashion σχεδιάστηκε για να καλύπτει από μεσαίου προς μεγάλου βαθμού βαρηκοΐες. Η προηγμένη τεχνολογία fluid Sound Controller του νέου επεξεργαστή e-platform που διαθέτουν όλα τα μοντέλα EVOKE, βοηθάει στην αυτόματη επεξεργασία του ήχου με μεγαλύτερη ακρίβεια και τα..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Widex Κωδικός: ev-op1182
Το νέο Fashion Mini σχεδιάστηκε για όσους θέλουν ένα μικρό, διακριτικό αλλά και ισχυρό ακουστικό με υψηλή τεχνολογία. Η προηγμένη τεχνολογία fluid Sound Controller του νέου επεξεργαστή e-platform που διαθέτουν όλα τα μοντέλα EVOKE, βοηθάει στην αυτόματη επεξεργασία του ήχου με μεγαλύτερη ακρίβεια κα..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Widex Κωδικός: ev-op0521
Το Fashion Power συνδυάζει δύναμη και design. Είναι η ιδανική επιλογή για άτομα με μεγάλου βαθμού προς υπολειμματική βαρηκοΐα. Η προηγμένη τεχνολογία fluid Sound Controller του νέου επεξεργαστή e-platform που διαθέτουν όλα τα μοντέλα EVOKE, βοηθάει στην αυτόματη επεξεργασία του ήχου με μεγαλύτερη ακ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Widex Κωδικός: me-op6764
Το Menu 19 είναι ένα από τα απλά στη χρήση ακουστικά, γι αυτό και συνιστάται κυρίως σε βαρήκοα άτομα μεγάλης ηλικίας. Καλύπτει μέχρι και πολύ μεγάλου βαθμού βαρηκοΐας.Η πλατφόρμα επεξεργασίας ήχου Flex στην οποία βασίζεται δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα της ευέλικτης προσαρμογής του ακουστικού, προκ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Widex Κωδικός: me-op9795
Το Menu 9 παρέχει εξαιρετικές δυνατότητες για καλύτερη απόδοση και ήχο. Ο σχεδιασμός του βασίζεται στην ευέλικτη πλατφόρμα επεξεργασίας ήχου Flex, που δίνει τη μοναδική δυνατότητα στον χρήστη να «συνθέσει» ένα ακουστικό βαρηκοΐας που ταιριάζει στον τρόπο ζωής του.Καλύπτει από μεσαίου μέχρι και μεγάλ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Widex Κωδικός: me-op1054
Το Menu m είναι ένα από τα μικρότερα οπισθωτιαία ακουστικά βαρηκοΐας που κυκλοφορούν, με προαιρετικές δυνατότητες για καλύτερη απόδοση και ήχο. Καλύπτει μικρή έως μέτριου βαθμού βαρηκοΐας.Όπως όλα τα ακουστικά της σειράς Menu, χάρη στην πλατφόρμα επεξεργασίας ήχου Flex, προσφέρει τη μοναδική ευελιξί..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Widex Κωδικός: me-op9968
Το Menu SP είναι ένα πολύ ισχυρό ακουστικό, με πολλές προαιρετικές δυνατότητες για καλύτερη απόδοση και ήχο, που απευθύνεται κυρίως σε βαρήκοα άτομα με υπολειμματική ακοή.Η ευελιξία που παρέχει η πλατφόρμα επεξεργασίας ήχου Flex, πάνω στην οποία είναι σχεδιασμένο, δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Widex Κωδικός: moment312
Κομψό, ισχυρό και εύκολο στη χρήση. Το νέο ανθεκτικό WIDEX MOMENT ™ BTE 312 ανήκει στην οικογένεια WIDEX MOMENT ™. Είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει καλύτερο, καθαρότερο και φυσικότερο ήχο χωρίς καμία καθυστέρηση μέσω της τεχνολογίας ZeroDelay™. Η εφαρμογή του BTE 312 είναι ευκολότερη από ποτέ ενώ,..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 17 (2 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας και τη λειτουργικότητα του ιστοτόπου μας. Πολιτική απορρήτου .