ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Microlife

Κατασκευαστής: Microlife Κωδικός: SHL0010960
Μετασχηματιστής για ηλεκτρονικό πιεσόμετρο Microlife...
14.50€
Χωρίς ΦΠΑ:11.69€
Κατασκευαστής: Microlife Κωδικός: MIC-AN
Περιχειρίδα για ηλεκτρονικά πιεσόμετρα Microlife.Μεγέθη: MEDIUM22-32 cmMEDIUM - LARGE22-42 cmLARGE32-42 cmLARGE - EXTRA LARGE32-52 cm..
19.90€
Χωρίς ΦΠΑ:16.05€
Κατασκευαστής: Microlife Κωδικός: MIC-BP-144
Το πιεσόμετρο MICROLIFE BP A2 BASIC σχεδιάστηκε σε συνεργασία με ιατρούς,  είναι ένα αξιόπιστο ιατρικό όργανο για τη μέτρηση της αρτηριακής πίεσης στον άνω βραχίονα, εύκολο στη χρήση, ακριβές και συνιστάται για την παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης στο σπίτι.Η Τεχνολογία PAD (Pulse Arryhtmia ..
49.99€
Χωρίς ΦΠΑ:40.31€
Κατασκευαστής: Microlife Κωδικός: MIC-a3-pc
Το Microlife BP A3 PC / MAM PC ψηφιακό πιεσόμετρο μπράτσου είναι κλινικά ελεγμένο από την Βρετανική Εταιρεία Υπέρταση (BHS) και παρέχει στον χρήστη αξιόπιστες μετρήσεις αρτηριακής πίεσης εύκολα και άμεσα.Η MICROLIFE πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά ενσωματώνοντας στο πιεσόμετρο Microlife BP A3 PC τις Τ..
49.90€
Χωρίς ΦΠΑ:40.24€
Κατασκευαστής: Microlife Κωδικός: MIC-BP-147
Το πιεσόμετρο MICROLIFE BP A6 PC σχεδιάστηκε σε συνεργασία με ιατρούς,  είναι ένα αξιόπιστο ιατρικό όργανο για τη μέτρηση της αρτηριακής πίεσης στον άνω βραχίονα, εύκολο στη χρήση, ακριβές και συνιστάται για την παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης στο σπίτι.Η MICROLIFE πρωτοπορεί για ακόμη μια ..
75.00€
Χωρίς ΦΠΑ:60.48€
Κατασκευαστής: Microlife Κωδικός: MIC-b2-basic
Microlife BP B2 Basic είναι ένα καινοτόμο ψηφιακό πιεσόμετρο μπράτσου που μετράει εκτός από πίεση και παλμούς ανιχνεύει τις αρρυθμίες & χάρη στην τεχνολογία Gentle+ έχουμε και άνετες μετρήσεις.Την Τεχνολογία PAD που ανιχνεύει αρρυθμίες όταν μετράμε την πίεση Την Τεχνολογία Gentle+ που κάνει..
42.00€
Χωρίς ΦΠΑ:33.87€
Κατασκευαστής: Microlife Κωδικός: MIC-b2-easy
Microlife Β2 BP EASY ψηφιακό πιεσόμετρο μπράτσου με τεχνολογία PAD για ανίχνευση αρρυθμιών και τεχνολογία Gentle+ για άνετες μετρήσεις.Τεχνολογία PAD για ανίχνευση αρρυθμιών κατά τη διάρκεια μέτρησηςΤεχνολογία Gentle+: Βέλτιστος έλεγχος ταχύτητας και πίεσης για άνετες μετρήσειςΕύκολη χρήση με ένα μό..
35.00€
Χωρίς ΦΠΑ:28.23€
Κατασκευαστής: Microlife Κωδικός: BP-B3-Afib
Το πιεσόμετρο Microlife Ψηφιακό πιεσόμετρο BP B3 Afib είναι κλινικά ελεγμένο και παρέχει στον χρήστη αξιόπιστες μετρήσεις αρτηριακής πίεσης εύκολα και άμεσα. Σχεδιάστηκε σε συνεργασία με ιατρούς,  είναι ένα αξιόπιστο ιατρικό όργανο για τη μέτρηση της αρτηριακής πίεσης στον άνω βραχίονα, εύκολο ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Microlife Κωδικός: BP B3 BT Bluetooth
Το πιεσόμετρο Microlife Ψηφιακό πιεσόμετρο BP B3 BT Bluetooth είναι κλινικά ελεγμένο και παρέχει στον χρήστη αξιόπιστες μετρήσεις αρτηριακής πίεσης εύκολα και άμεσα.Σχεδιάστηκε σε συνεργασία με ιατρούς,  είναι ένα αξιόπιστο ιατρικό όργανο για τη μέτρηση της αρτηριακής πίεσης στον άνω βραχίονα, ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Microlife Κωδικός: MIC-bp-w1
Τεχνολογία PAD για ανίχνευση αρρυθμιών κατά τη διάρκεια μέτρησης. Αν παρουσιαστεί ακανόνιστος σφυγμός κατά τη διάρκεια της μέτρησης, θα εμφανιστεί το σύμβολο PAD στην οθόνηΚατάλληλο για μέτρηση αρτηριακής πίεσης και σφυγμώνΑποθήκευση 60 μετρήσεων με ημερομηνία & ώραΜεγάλη οθόνη με χρωματική ένδε..
37.00€
Χωρίς ΦΠΑ:29.84€
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας και τη λειτουργικότητα του ιστοτόπου μας. Πολιτική απορρήτου .