ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Medela Solo™ 2-Phase Expression® μονό ηλεκτρικό θήλαστρο

Medela Solo™ 2-Phase Expression® μονό ηλεκτρικό θήλαστρο
Medela Solo™ 2-Phase Expression® μονό ηλεκτρικό θήλαστρο
Medela Solo™ 2-Phase Expression® μονό ηλεκτρικό θήλαστρο
Medela Solo™ 2-Phase Expression® μονό ηλεκτρικό θήλαστρο
Medela Solo™ 2-Phase Expression® μονό ηλεκτρικό θήλαστρο
Medela Solo™ 2-Phase Expression® μονό ηλεκτρικό θήλαστρο
Medela Solo™ 2-Phase Expression® μονό ηλεκτρικό θήλαστρο
Medela Solo™ 2-Phase Expression® μονό ηλεκτρικό θήλαστρο
Medela Solo™ 2-Phase Expression® μονό ηλεκτρικό θήλαστρο
Medela Solo™ 2-Phase Expression® μονό ηλεκτρικό θήλαστρο
Medela Solo™ 2-Phase Expression® μονό ηλεκτρικό θήλαστρο
Medela Solo™ 2-Phase Expression® μονό ηλεκτρικό θήλαστρο
Medela Solo™ 2-Phase Expression® μονό ηλεκτρικό θήλαστρο
237.50€
Χωρίς ΦΠΑ: 191.53€
 • Απόθεμα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
 • Κωδικός: 101041612
 • Βάρος: 1.00kg
 • BARCODE: 7612367075060
 • MPN: 101041612

Το Solo™ είναι ένα μικρό, αποτελεσματικό και εύκολο στη χρήση μονό ηλεκτρικό θήλαστρο, με ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία, τεχνολογία 2-Phase Expression® και χοάνη PersonalFit Flex™.
Το θήλαστρο Swing Flex™ της Medela ανανεώθηκε και επανασυστήνεται ως Solo™.

 • Εύκολο στη χρήση: διαισθητικό χειριστήριο 4 πλήκτρων και 9 προγραμματισμένα επίπεδα ρυθμίσεων.
 • Εύκολο στη συναρμολόγηση και στον καθαρισμό χάρη στον μικρό αριθμό εξαρτημάτων.
 • Ελαφρύς και συμπαγής σχεδιασμός.
 • Μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων: ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία για έως και 6 αντλήσεις με μία πλήρη φόρτιση.
 • Ταχύτερη φόρτιση με θύρα USB type C, σε σύγκριση με θύρα micro–USB.
 • Τεχνολογία 2-Phase Expression®, που μιμείται τον φυσικό ρυθμό θηλασμού του μωρού σας.
 • Χοάνη PersonalFit Flex™ για μεγαλύτερη άνεση και 11,8% περισσότερο γάλα.
 • Αισθητά πιο αθόρυβο σε σύγκριση με τα προϊόντα προηγούμενης γενιάς, με λιγότερο από 45 dB στο μέγιστο επίπεδο άντλησης.
 • Κλειστό σύστημα, που εμποδίζει το μητρικό γάλα να εισέλθει στη σωλήνωση

Διαισθητικός σχεδιασμός και ευκολία στη χρήση. Solo™: το απόλυτα εύχρηστο θήλαστρο. Με λίγα μόνο εξαρτήματα, είναι εύκολο στον καθαρισμό και στη συναρμολόγηση. Χάρη στο διαισθητικό χειριστήριο 4 πλήκτρων και τα 9 προγραμματισμένα επίπεδα ρυθμίσεων, είναι ένα εξαιρετικά εύχρηστο μονό ηλεκτρικό θήλαστρο.

Αντλήστε όπου κι αν βρίσκεστε, ακόμα κι αν δεν υπάρχει διαθέσιμη πρίζα. Χάρη στο συνδετικό καλώδιο USB type C τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτει το μονό ηλεκτρικό θήλαστρο SoloTM, η ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία φορτίζει ταχύτερα σε σύγκριση με τη θύρα micro-USB, επιτρέποντας έως και έξι αντλήσεις όταν είναι πλήρως φορτισμένη.

Τεχνολογία 2-Phase Expression®. Κατά τον θηλασμό, τα βρέφη αρχικά αναρροφούν με γρήγορες και σύντομες κινήσεις για να διεγείρουν το αντανακλαστικό της καθόδου του γάλακτος. Μόλις το γάλα αρχίσει να ρέει, αρχίζουν να πίνουν πιο αργά, το καθένα με τον δικό του ρυθμό. Η τεχνολογία 2-Phase Expression® της Medela μιμείται τον φυσικό ρυθμό θηλασμού του βρέφους – πιο γρήγορος για τη διέγερση της ροής του γάλακτος και πιο αργός στη συνέχεια ώστε να διασφαλίζεται η βέλτιστη ροή του μητρικού γάλακτος.

Χοάνη PersonalFit Flex™.
Με κλίση 105°, μαλακή εξωτερική στεφάνη και οβάλ σχήμα για καλύτερη εφαρμογή, η χοάνη PersonalFit FlexTM ασκεί λιγότερη πίεση στους γαλακτοφόρους πόρους του μαστού σε σχέση με τις συμβατικές χοάνες και έχει ως αποτέλεσμα μια πιο αποτελεσματική και άνετη άντληση. Περισσότερη άνεση για εσάς, έως και 11,8% περισσότερο γάλα για το μωρό σας – κλινικά αποδεδειγμένο3.

Κλειστό Σύστημα. Το κλειστό σύστημα εμποδίζει το μητρικό γάλα να εισέλθει στη σωλήνωση και προστατεύει από την υπερχείλιση στα μηχανικά μέρη της αντλίας. Με τον τρόπο αυτό, το μητρικό γάλα που αντλείτε παραμένει ασφαλές και καθαρό και, παράλληλα, τα εξαρτήματα του θηλάστρου προστατεύονται από τυχόν ζημιές.

Το Solo™, η νέας γενιάς, βελτιωμένη έκδοση της οικογένειας θηλάστρων Swing™ της Medela, αναπτύχθηκε με γνώμονα τις θηλάζουσες μητέρες που επιζητούν άνεση και πρακτικότητα στην καθημερινότητά τους, χωρίς συμβιβασμούς ή εκπτώσεις σε ό,τι αφορά την αποτελεσματικότητα.

Το θήλαστρο Solo™ χρησιμοποιεί την τεχνολογία 2-Phase Expression®, που επιτρέπει την εναλλαγή από γρήγορες σε πιο αργές θηλαστικές κινήσεις, μιμούμενη τον φυσικό ρυθμό θηλασμού του βρέφους.

Το Solo™ διατίθεται με τη χοάνη PersonalFit Flex™, η οποία μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα για τέλεια εφαρμογή στο στήθος, εξασφαλίζοντας πιο άνετη άντληση και έως και 11,8% περισσότερο γάλα.

Το Solo™ είναι πιο μικρό και συμπαγές από το θήλαστρο Swing™ και διαθέτει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία με συνδετικό καλώδιο USB type C, που σας εξοικονομεί χρόνο και σας επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε χωρίς να χρειάζεται επαναφόρτιση για έως και έξι αντλήσεις.

Το Solo™ είναι ένα μονό ηλεκτρικό θήλαστρο με κλειστό σύστημα, που εμποδίζει το μητρικό γάλα να εισέλθει στη σωλήνωση και προστατεύει από την υπερχείλιση στα μηχανικά μέρη της αντλίας. Με τον τρόπο αυτό, το μητρικό γάλα που αντλείτε παραμένει ασφαλές και καθαρό και, παράλληλα, τα εξαρτήματα του θηλάστρου προστατεύονται από τυχόν ζημιές.

Τι περιλαμβάνει η συσκευασία

1 x μοτέρ SoloTM
1 x φιάλη 150 ml με καπάκι
1 x βάση φιάλης
1 x συνδετικό PersonalFit Flex™
1 x χοάνη PersonalFit Flex™, μέγεθος 24 mm
1 x καλώδιο φόρτισης USB
1 x τροφοδοτικό USB
1 x οδηγίες χρήσης SoloTM


Συχνές ερωτήσεις


{setting.global.image_alt}
Πώς πρέπει να καθαρίζω το θήλαστρο Solo™ της Medela;
Για να καθαρίσετε το θήλαστρο Solo™ της Medela, ακολουθήστε την ίδια διαδικασία όπως και για το θήλαστρο Swing Flex™. Το Solo™ είναι γρήγορο και εύκολο στην αποσυναρμολόγηση και στον καθαρισμό. Μπορείτε να πλύνετε τα εξαρτήματα (εκτός από τη σωλήνωση) στο χέρι ή στο πλυντήριο πιάτων.
Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες σχετικά με τον τρόπο καθαρισμού και απολύμανσης της σωλήνωσης, διαβάστε τις οδηγίες χρήσης.

{setting.global.image_alt}
Πώς πρέπει να αποστειρώνω το θήλαστρο Solo™ της Medela;
Η αποστείρωση και η απολύμανση είναι δύο διαφορετικές διαδικασίες που φαίνονται παρόμοιες. Η αποστείρωση είναι μια διαδικασία που μπορεί να διεξαχθεί μόνο σε ειδικό εργαστήριο και πραγματοποιείται, κατά κανόνα, για τα νοσοκομειακά προϊόντα. Η απολύμανση μπορεί να πραγματοποιηθεί στο σπίτι. Μπορείτε να απολυμάνετε εύκολα το θήλαστρο Solo™ της Medela ακολουθώντας τα ίδια απλά βήματα όπως και για το θήλαστρο Swing Flex™: καλύψτε τα αποσυναρμολογημένα, πλυμένα μέρη, εκτός από τη σωλήνωση, με νερό και βράστε τα επί 5 λεπτά τουλάχιστον ή χρησιμοποιήστε τα σακουλάκια φούρνου μικροκυμάτων της Medela Quick Clean™. Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες σχετικά με τον τρόπο καθαρισμού και απολύμανσης της σωλήνωσης, διαβάστε τις οδηγίες χρήσης.
{setting.global.image_alt}
Πώς πρέπει να αποστειρώνω το θήλαστρο Swing Maxi™ της Medela;
Η διαδικασία αποστείρωσης του θηλάστρου Swing Maxi™ της Medela είναι απλή: Βυθίστε τα εξαρτήματα του θηλάστρου σε νερό που βράζει στο μάτι της κουζίνας για πέντε λεπτά ή χρησιμοποιήστε τα σακουλάκια αποστείρωσης φούρνου μικροκυμάτων Quick Clean της Medela. Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε τις οδηγίες χρήσης.


{setting.global.image_alt}
Πώς χρησιμοποιείται το Solo™ της Medela;
Το Solo™, η νέα γενιά του ηλεκτρικού θηλάστρου Swing Flex™ της Medela, έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι εύκολο στη χρήση, χάρη στο διαισθητικό χειριστήριό του. Το εύχρηστο αυτό θήλαστρο διαθέτει μόνο τέσσερα κουμπιά, με απλά σύμβολα που δείχνουν τις βασικές λειτουργίες. Επιπλέον, διαθέτει εννέα προγραμματισμένα επίπεδα ρυθμίσεων για να επιλέγετε εύκολα τη μέγιστη αναρρόφηση άνεσης (Maximum Comfort Vacuum™). Μάθετε περισσότερα για τον τρόπο χρήσης του θηλάστρου και τις λειτουργίες του στις οδηγίες χρήσης.
{setting.global.image_alt}
Γιατί η αναρρόφηση στο θήλαστρό μου Solo™ της Medela είναι μειωμένη;
Οι λόγοι για τους οποίους μπορεί να μειωθεί η αναρρόφηση ενός θηλάστρου ποικίλλουν. Υπάρχουν ορισμένα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε για να επαληθεύσετε τη λειτουργία του θηλάστρου Solo™. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα, ανατρέξτε στην ενότητα Αντιμετώπιση προβλημάτων στις οδηγίες χρήσης.

{setting.global.image_alt}
Μπορώ να μετατρέψω το μονό θήλαστρό μου σε διπλό;
Το Solo™ είναι ένα μονό ηλεκτρικό θήλαστρο. Αυτό σημαίνει ότι το μοτέρ του δεν διαθέτει την κατάλληλη ισχύ ώστε να εξασφαλίσει επαρκή αναρρόφηση για ταυτόχρονη άντληση και από τους δύο μαστούς. Εάν αντλείτε συχνά και ενδιαφέρεστε να δοκιμάσετε ένα διπλό ηλεκτρικό θήλαστρο, σας προτείνουμε το νέο Swing Maxi™ της Medela. Η διπλή άντληση δεν σας εξοικονομεί μόνο χρόνο, εξασφαλίζοντας δύο φορές πιο γρήγορη άντληση, αλλά παράλληλα προσφέρει έως και 18% περισσότερο γάλα.
Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας και τη λειτουργικότητα του ιστοτόπου μας. Πολιτική απορρήτου .