ΜΕΝΟΥ
Your Cart
Ο αυξημένος όγκος των παραγγελιών, λόγω του εγκλεισμού δημιουργεί μεγάλες καθυστερήσεις στις υπηρεσίες ταχυμεταφοράς.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας καθορίζεται εξ’ ολοκλήρου από τις υπηρεσίες ταχυμεταφοράς.

Γερανοί Ανύψωσης Ασθενών

Κατασκευαστής: Mago Care Κωδικός: be-free-electric-lift
Το γερανάκι μεταφοράς BeFree lift electric βοηθάει τον συνοδό να μεταφέρει με ασφάλεια, άνεση και λειτουργικότητα τον ασθενή ή το άτομο με κινητική δυσκολία. Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση, για μεταφορά από ένα κρεβάτι σε ένα αναπηρικό αμαξίδιο ή σε μία άνετη καρέκλα ή πολυθρόνα ή αντίστ..
585.00€
Χωρίς ΦΠΑ:517.70€
Κωδικός: Y401
Ο γερανός των 360° που μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού ! Εξοπλισμένο με μια σειρά συστημάτων για μέγιστη ασφάλεια, όπως: Αυτόματο ηλεκτρονικό κλείδωμα σε περίπτωση υπέρβασης του μέγιστου φορτίου. Κουμπί έκτακτης ανάγκης - στάσης. Βάση δαπέδου με ρυθμιζόμενο πλάτος για μέγιστη ασφάλεια. ..
1,450.00€
Χωρίς ΦΠΑ:1,283.19€
Κατασκευαστής: Moretti Κωδικός: RI830
Το RI830 είναι μία ηλεκτρική συσκευή ανύψωσης και ορθοστάτισης με αποσπώμενη μπαταρία.Έχει μέγιστη αντοχή βάρους 180kg. Είναι κατασκευασμένο από χρωματισμένο ατσάλινο πλαίσιο, με 4 περιστρεφόμενους τροχούς (οι 2 από τους οποίους έχουν και φρένα).Διαθέτει ρυθμιζόμενη βάση (59εκ-100εκ) και μπαταρ..
760.00€
Χωρίς ΦΠΑ:672.57€
Εμφάνιση 1 έως 3 από 3 (1 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας και τη λειτουργικότητα του ιστοτόπου μας. Πολιτική απορρήτου .