ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Ενδωτιαία

Κατασκευαστής: Widex Κωδικός: endo-2819
Αποτελεί την ιδανική επιλογή για ένα ισχυρό ενδωτιαίο ακουστικό βαρηκοΐας. Προσφέρει καθαρό ήχο και άνετη εφαρμογή και καλύπτει μέχρι και μεσαίου προς μεγάλου βαθμού βαρηκοΐες.Η χρήση της ασύρματης τεχνολογία WidexLink στηριζόμενη στην νέα πλατφόρμα επεξεργασίας ήχου TRUE ISP και True- Input δίνει τ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Widex Κωδικός: endo-9677
Το νέο Evoke XP συνδυάζει τον ισχυρό ήχο με την ευκολία στην χρήση καθώς πρόκειται για το πιο ισχυρό ενδωτιαίο ακουστικό. Παρέχει καθαρό ήχο και πολύ άνετη εφαρμογή. Καλύπτει μέχρι και μεσαίου προς μεγάλου βαθμού βαρηκοΐες. Η προηγμένη τεχνολογία fluid Sound Controller του νέου επεξεργαστή e-pl..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Widex Κωδικός: endo-1537
Μοναδικός συνδυασμός μικρού μεγέθους ενδωτιαίου ακουστικού με μεγάλη ευκολία στη χρήση. Ιδανική λύση για βαρήκοα άτομα που επιθυμούν δυνατό ήχο και προσαρμοστικότητα του ακουστικού στο δικό τους τρόπο ζωής, ευελιξία που του χαρίζει η πλατφόρμα επεξεργασίας ήχου Flex.Παρέχει πολλαπλές προαιρετικές δυ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Widex Κωδικός: endo-8886
Το νέο Unique XP είναι από τα πιο ισχυρά ενδωτιαία ακουστικά που κυκλοφορούν. Παρέχει καθαρό ήχο και πολύ άνετη εφαρμογή. Καλύπτει μέχρι και μεσαίου προς μεγάλου βαθμού βαρηκοΐες. Η πρωτοποριακή τεχνολογία “Sound Class” του νέου επεξεργαστή U-Platform της Widex κάνει ακόμη πιο εύκολη τη χρήση, καθώς..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Widex Κωδικός: endo-6432
Αν επιθυμείτε ισχυρό ήχο σε συνδυασμό με ευκολία στη χρήση, το Vital XP είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση. Είναι σχετικά μικρό σε μέγεθος,  διαθέτει 2 κανάλια επεξεργασίας και καλύπτει μέχρι και μεσαίου προς μεγάλου βαθμού βαρηκοΐας. Η τιμή του είναι ιδιαίτερα ελκυστική, χωρίς να υπολείπεται σε ποι..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας και τη λειτουργικότητα του ιστοτόπου μας. Πολιτική απορρήτου .