ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Ενδοκαναλικά

Κατασκευαστής: Widex Κωδικός: c-6148
Το Dream CIC, είναι ένα από τα μικρότερα αθέατα ενδοκαναλικά ακουστικά βαρηκοϊας, συνδυάζοντας εξαιρετικής ποιότητας ήχο με ένα εντυπωσιακά μικρό μέγεθος ακουστικού. Καλύπτει μέχρι και μεσαίου προς μεγάλου βαθμού βαρηκοΐες.Βασίζεται και αυτό στη μοναδική ασύρματη τεχνολογία WidexLink, η οποία στηριζ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Widex Κωδικός: c-1353
Το νέο Dream CIC Micro είναι ένα από τα μικρότερα αθέατα ενδοκαναλικά ακουστικά βαρηκοΐας που κυκλοφορούν. Συνδυάζει τον εξαιρετικό, βελτιωμένο ήχο με το πολύ μικρό μέγεθος. Καλύπτει μέχρι και μεσαίου προς μεγάλου βαθμού βαρηκοΐες.Βασίζεται στην πρωτοποριακή ασύρματη τεχνολογία WidexLink στηριζόμενη..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Widex Κωδικός: c-5285
Το νέο Evoke CIC συνδυάζει εξαιρετικά ποιοτικό ήχο με ένα εντυπωσιακά μικρό μέγεθος. Βασίζεται στην τεχνολογία fluid Sound Controller του νέου επεξεργαστή e-platform που διαθέτουν όλα τα μοντέλα EVOKE, βοηθάει στην αυτόματη επεξεργασία του ήχου με μεγαλύτερη ακρίβεια και ταχύτητα. Το νέο CIC είναι τ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Widex Κωδικός: c-9020
Το νέο Evoke CIC Micro είναι ένα από τα πιο μικρά αθέατα ενδοκαναλικά ακουστικά βαρηκοΐας που προσφέρει φυσικό, καθαρό και βελτιωμένο ήχο  και καλύπτει μέχρι και μεσαίου προς μεγάλου βαθμού βαρηκοΐες. Βασίζεται στην τεχνολογία fluid Sound Controller του νέου επεξεργαστή e-platform που διαθέτουν..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Widex Κωδικός: c-2020
Αθέατο και ευέλικτο, το Menu παρέχει εξαιρετικές δυνατότητες για ακόμη καλύτερη απόδοση του ήχου. Καλύπτει μέχρι και μεσαίου προς μεγάλου βαθμού βαρηκοΐες.  Η τεχνολογία του βασίζεται στην μοναδική πλατφόρμα επεξεργασίας ήχου Flex, που προσφέρει στο χρήστη την επιλογή να συνθέσει ένα ακουστικό ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Widex Κωδικός: c-8753
Το νέο Unique CIC συνδυάζει τον καθαρό, βελτιωμένο ήχο με το πολύ μικρό μέγεθος. Βασίζεται στην τεχνολογία “Sound Class”, μία καινοτομία του επεξεργαστή U-Platform για αυτόματη αλλαγή προγραμμάτων ανάλογα με το ηχητικό περιβάλλον που βρίσκεται ο χρήστης. Καλύπτει μέχρι και μεσαίου προς μεγάλου βαθμο..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Widex Κωδικός: c-4984
Το νέο Unique CIC Micro, είναι ένα από τα μικρότερα αθέατα ακουστικά βαρηκοΐας. Προσφέρει φυσικό ήχο και καλύπτει μέχρι και μεσαίου προς μεγάλου βαθμού βαρηκοΐες. Η καινοτομική τεχνολογία «Sound Class» του επεξεργαστή U-Platform, πάνω στην οποία βασίζεται, αναγνωρίζει το ηχητικό περιβάλλον του χρήστ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Widex Κωδικός: c-7410
Αθέατο ακουστικό σε προσιτή τιμή που προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας ήχο. Καλύπτει μέχρι και μεσαίου προς μεγάλου βαθμού βαρηκοΐας και διαθέτει 2 κανάλια επεξεργασίας.Ο σχεδιασμός του Vital CIC βασίζεται στο σύστημα αναπαραγωγής καθημερινών ήχων EDRC που μεταδίδει με μεγάλη ευκρίνεια τους απαλούς ήχ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας και τη λειτουργικότητα του ιστοτόπου μας. Πολιτική απορρήτου .