ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Εξασκητές αναπνοής

Κατασκευαστής: Alfacare Κωδικός: 097-20
Η συσκευή Alfacare Pulmo Trainer είναι σχεδιασμένη για την υποβοήθηση και τη βελτίωση της βαθιάς αναπνοής (εισπνοής). H βαθιά αναπνοή βοηθά στην επέκταση των κυψελίδων των πνευμόνων, καθώς και στον καθαρισμό των αεραγωγών από τις βλέννες.Προτείνεται για τη διατήρηση ή τη βελτίωση της αναπνευστικής λ..
10.00€
Χωρίς ΦΠΑ:8.06€
Κατασκευαστής: Aptalis Κωδικός: vrp1
Το Flutter VRP1 είναι μια συσκευή ταλάντωσης και πίεσης των αεραγωγών, υψηλής συχνότητας που χρησιμοποιείται στην αναπνευστική θεραπεία με σκοπό την εκκαθάριση των αεραγωγών.Στο τέλος κάθε συνεδρίας ο ήπιος βήχας θα αποβάλει την βλέννα.Σκληρό πλαστικό επιστόμιο στο ένα άκρο, πλαστικό προστατευτικό, ..
110.00€
Χωρίς ΦΠΑ:88.71€
Gima 33442 Εξασκητής αναπνοής
Σε αναμονή
Κατασκευαστής: Gima Κωδικός: 33442
Συσκευή για άσκηση αναπνοής μέσω εισπνοής.Ο αναπνευστικός εξασκητής Gima 33442 βοηθά τον ασθενή να ανακτήσει την κανονική αναπνοή μετά από χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα ή στο θώρακα.Αποτελείται από: 1 βάση, 3 σφαίρες διαφορετικού χρώματος και μεγέθους, 1 διαφανές κεντρικό τμήμα χωρισμένο σ..
10.00€
Χωρίς ΦΠΑ:8.06€
Moretti ST586 Εξασκητής αναπνοής Moretti ST586 Εξασκητής αναπνοής
Σε αναμονή
Κατασκευαστής: Moretti Κωδικός: ST586
Το Moretti ST586 είναι ένα σύστημα τριών θαλάμων που περιέχει τρεις σφαίρες που ανεβαίνουν στον θάλαμο ανάλογα με τη δύναμη της εισπνοής. Η οπτικοποίηση των τριών σφαιρών επιτρέπει την ποσοτικοποίηση της προσπάθειας που απαιτείται στην εισπνοή. Για να το χρησιμοποιήσετε, πρέπει να εισπνεύσετε εντελώ..
10.00€
Χωρίς ΦΠΑ:8.06€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας και τη λειτουργικότητα του ιστοτόπου μας. Πολιτική απορρήτου .