ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Αναλώσιμο υγειονομικό υλικό

Κατασκευαστής: B | BRAUN Κωδικός: W0027
ΠεριγραφήΓια καθαρισμό, πλύση και ενυδάτωση τραυματικών και χρόνιων ελκών του δέρματοςΓια την πρόληψη του δερματικού ιστούΟφέληΜειώνει το χρόνο επούλωσηςΑφαιρεί τον νεκρό ιστό και προλαμβάνει τη δημιουργία τουΑποτρέπει τις μολύνσειςΕπιτρέπει ανώδυνες αλλαγές επιθεμάτωνΕίναι συμβατό με τα ευρέως χρησ..
16.00€
Χωρίς ΦΠΑ:14.16€
Κατασκευαστής: Fahl Κωδικός: 32550
Το στηρικτικό τραχειοστομίας είναι μια ταινία στερέωσης τραχειοσωλήνα που επιτρέπει την ασφαλή στερέωση του τραχειοσωλήνα και μπορεί να προσαρμοστεί σε διαφορετικά πλάτη του λαιμού. Η ταινία προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για ένα μεμονωμένο ασθενή και δεν πρέπει να τοποθετείτε πολύ σφιχτά στο λαι..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Teleflex Κωδικός: 19401
Αντιμικροβιακό φίλτρο τραχειοστομίας ΗΜΕ. Έχει μεγάλη επιφάνεια συμπύκνωσης με υγρή επικάλυψη. Αυτό βοηθάει στην εξασφάλιση αποτελεσματικής διατήρησης της υγρασίας και της θερμότητας ελαχιστοποιώντας έτσι την υγρασία και την απώλεια της θερμότητας του ασθενούς. Συγχρόνως κατακρατά τα αερόβια μικρόβι..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Tracoe Κωδικός: 641
Φίλτρο τραχειοσωλήνα 641Φίλτρο τραχειοσωλήνα ύγρανσης – θέρμανσης, αποστειρωμένο με προσθαφαιρούμενο συνδετικό οξυγόνου. Έχει χαμηλό προφίλ και σχήμα Τ. Διαθέτει δύο φίλτρα χάρτου μεγάλης απορροφητικότητας υγρασίας και κατακράτησης σωματιδίων. Το φίλτρο αποσπάται άμεσα απο τον τραχειοσωλήνα σε περίπ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας και τη λειτουργικότητα του ιστοτόπου μας. Πολιτική απορρήτου .