ΜΕΝΟΥ
Your Cart
Ο αυξημένος όγκος των παραγγελιών, λόγω του εγκλεισμού δημιουργεί μεγάλες καθυστερήσεις στις υπηρεσίες ταχυμεταφοράς.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας καθορίζεται εξ’ ολοκλήρου από τις υπηρεσίες ταχυμεταφοράς.

Αεροστρώματα

Κατασκευαστής: Moretti Κωδικός: LAD462
Αερόστρωμα προοριζόμενο για ασθενείς με κατακλίσεις 1ου επιπέδου, για την πρόληψη και τη θεραπεία τους σε μακροχρόνιες θεραπείες αλλά και για θεραπεία στο σπίτι.Συνολικά διαθέτει 130 κυψέλες και ρυθμίζεται ανάλογα με το βάρος του ασθενούςΆνετο ΠλενόμενοΕύκολη προσαρμογή ανάλογα με το βάρος του ..
100.00€
Χωρίς ΦΠΑ:80.65€
Κατασκευαστής: Moretti Κωδικός: LAD463
Επαγγελματικό αερόστρωμα προοριζόμενο για ασθενείς με ανεπτυγμένες κατακλίσεις 3ου και 4ου επιπέδου, για την πρόληψη και τη θεραπεία τους σε μακροχρόνιες θεραπείες αλλά και για θεραπεία στο σπίτι.Η εναλλαγή των σημείων επαφής με την επιδερμίδα κάνει ένα απαλό μασάζ που επιτρέπει την καλή ροή του αίμ..
160.00€
Χωρίς ΦΠΑ:129.03€
Κατασκευαστής: Moretti Κωδικός: LAR204
Ανταλλακτικός θάλαμος για αερόστρωμα κατακλίσεων ..
12.00€
Χωρίς ΦΠΑ:9.68€
Κατασκευαστής: Medical Brace Κωδικός: ΜΒ.100/S
Αερόστρωμα Αερόστρωμα κατακλίσεων με αεροκυψέλες.Κατασκευή σε μορφή αεροκυψελών υψηλής ποιότητας και αντοχής.Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος.Μήκος: 200cm                                      &nbs..
63.00€
Χωρίς ΦΠΑ:50.81€
Κατασκευαστής: Vita Orthopaedics Κωδικός: libra-1
Σύστημα πρόληψης του δερματικού έλκους λόγω κατάκλισης. Μικρού μεγέθους αντλία, αθόρυβη. Ο όγκος του παρεχόμενου αέρα ρυθμίζεται µε ηλεκτρικό ροοστάτη. Προστατεύεται από τη σκόνη µε εσωτερικό φίλτρο αέρα. Η ηλεκτρική ασφάλεια προστατεύει το μοτέρ από την πτώση της τάσης και το βραχυκύκλωμα. Φέρει άγ..
75.00€
Χωρίς ΦΠΑ:60.48€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας και τη λειτουργικότητα του ιστοτόπου μας. Πολιτική απορρήτου .